Snelle levering!

Goede communicatie, snelle verzending. Top!

Snelle bezorging, netjes afgeleverd

Schoenen waren snel en in mooie staat afgeleverd aan het thuisadres.

Fijne service

Super mooie laarzen

Bij mijn eerste aankoop waren de laarzen te klein. Heb ze teruggestuurd, werden wel snel terugbetaald. Enige minpuntje, ik wou de laarzen gewoon ruilen voor een grotere maat , maar moest ze opnieuw betalen met verzendingskosten . Ze zijn wel op 2 dagen geleverd !

Ruime keuze, zeer fijn materiaal

Snelle levering, mooie enkellaarsjes besteld in Bordeauxrood, soepel leer, zitten heerlijk, fijne kwaliteit

Vlot bereikbaar en vriendelijk en snel geholpen

Vlot bereikbaar via telefoon ( een uitzondering tegenwoordig ) en 's anderendaags uitleg via mail , op mijn concrete vraag , zoals via telefoon beloofd

Mooie schoenen en snelle levering

Schoenen waren erg mooi maar helaas viel maat 42 te klein. Dus retour!

Super vlotte en snelle levering

Ben zeer tevreden!

De laars in de winkel was beschadigd dus snel en gemakkelijk online besteld

De laars in de winkel was helaas beschadigd, hier hadden ze niet genoeg voorraad dus had ik ze besteld. Jammer maar gelukkig ging dit oké en was de laars een paar dagen later in huis.

Top en nog eens top

Was leuk ingepakt kreeg er nog iets extra's bij geweldig !!!!!

Super fijne sneakers!

Mooie en super zachte sneakers,lopen heerlijk

Op tijd gelieve. Passen perfect.

Snelle levering, schoenen volgens verwachting

Super!!!!

Op tijd mijn levering ontvangen .heel zorgvuldig.!!

Super snelle reactie op mijn vraag. En de laarzen zelf, beeldig!!!!

beoordeling een 10! omdat alles goed geregeld is...

alles is op rolletjes gelopen!

Fijne shop omgeving, kwalitatief hoogstaande schoenen.

Ik haal vaak in de winkels van Sasha mijn schoenen. Dit keer online aangeschaft en de webshop heeft een fijne duidelijke omschrijving. Snelle levering, als jouw schoenen even niet op voorraad zijn worden er suggesties gegeven of kun je een mail laten sturen zodra ze er weer zijn. Goede service

Eerste keer besteld en perfect

Gemakkelijk en snel

Vlotte en vriendelijke bediening

Top. Winkeluitbaters waren hulpzaam, vriendelijk en konden tegen een grapje.

Koopje gekocht dat kwaliteit is en mooi voor het oog!

Ik heb al mooie solden gekocht bij sacha en veel complimentjes gekregen.

Heel vriendelijk en professioneel geholpen!

Mooie collectie.

Heel mooi schoenen,zeker een aanrader voor mensen met smalle kuiten

Zeer content

Was voor de eerste keer dat ik dat deed ga ik nog zeker doen alles was netjes verpakt was zeer content

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!