Prettig

Prachtige schoenen voor een mooie prijs in de Sale

Fijne sandalen en ondanks drukte met 2 dagen thuis afgeleverd. Geweldig.

Echt tevreden

De schoenen werden snel geleverd. Goede qualities en prijs ook.

Snel en goed geleverd

Duidelijk site met snelle levertijden

Goede snelle levering, de schoenen zien er precies uit zoals ze afgebeeld waren, en ook nog afgeprijsd! :)

Tevreden

Klantonvriendelijk medewerker, geduldig en behulpzaam

Ze doen wat ze beloofd hebben.

Snelle levering En stevige schoen

Snel en zonder problemen.

n.v.t.

Hartstikke goed!

Helemaal prima bedrijf! Goeie ervaring, ook met retourneren en terugbetalen.

Top schoenen , excellent price!

Voor 35 euro echt geweldig. 1e paar in Breda gekocht, direct een tweede online besteld

Servicegericht

Ik zag een los naadje aan de voorkant van 1 van de laarzen die ik aan het passen was. Ik vroeg of er een ander paar laarzen was in mijn maat. Dat was er niet maar er werd meteen gekeken of er via hun site nog een paar te bestellen was. Dat kon besteld worden en aan huis bezorgd worden. 2 dagen later had ik ze binnen.

Leuke schoenen zitten lekker .. alleen ik bestel donkerbruin .. en krijg zwarte schoenen , teveel gedoe om te retourneren.. dus maar gehouden

Goede opvolging en fijne verkoopsters

Heel prettig. Men denkt met je mee

Goed geholpen door verkoopster

Goed geholpen door verkoopster.

Goede service van de medewerker

Mooie schoenen en goede service

Nadat ik met klantenservice had gebeld over de levertijd zijn de schoenen direct de volgende dag geleverd, echt top!

Hochwertiges Material, sauber Verarbeitet

Die Lieferung kam innerhalb von 2 Tagen an, ich bin sehr zufrieden mit den Schuhen. Das Material macht einen sehr guten Eindruck, wie auch die allgemeine Verarbeitung der Schuhe. Bin hochzufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles naar tevredenheid, snelle levering

Prachtig

Zeer tevreden prachtige schoenen zitten perfect

Zit goed

Schoenen zitten lekker,snelle levering

Super geholpen

Schoenen waren verkeerd geleverd maar de dames in de winkel hebben alles eraan gedaan om zo snel mogelijk te zorgen dat ik toch de goede schoenen kreeg! helemaal top

Goede service en snelle bezorging. Rugzak kwalitatief goed.

prachtige kwaliteit

ben er erg blij mee, ik ga ze dragen als het sokken weer is. dus met koudere dagen. het is een prachtig leer, en degelijk .

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!