Betrokken personeel!

Er wordt bij Sacha meegedacht met de klant. Fijne sfeer in de winkel.

De levertijd was alleen wat wat lang.

Super chaussures !

Je les adore Je fais du 37.5 et j'ai commandé du 37 Elles me vont parfaitement bien et elles sont très confortables

Heerlijkheid

Mooie spullen

Er ligt altijd iets voor mij erbij

Mooie hoed gekocht , redelijk snel in huis. Duurt iets langer dan bij andere website maar prima service!

snelle levering!

een geweldige rugzak waar ik al lang naar op zoek was heel blij mee !

Hele mooi laarzen! super zacht en prima kwaliteit.

Heel positief!

Prachtige schoenen en snel geleverd!

Fijne ervaring

Vrijdag heb ik laarsjes uitgezocht in de winkel maar deze hadden ze niet in mijn maat. Gelukkig was deze in de webshop wel in mijn maat beschikbaar en deze werd kosteloos de volgende dag al thuis bezorgt. Goede service

Doos beschadigd, maar schoenen intact

Ik had de schoenen thuis laten bezorgen, en de does was redelijk kapot en ook deels vastgeplakt met plakband, dus is kapot verzonden. De schoenen zelf waren gelukkig intact, maar toch.

Snel bezorgd

schnelle Lieferung, Schuhe wie beschrieben und einwandfrei!

Top. Immer wieder gerne!

Goed product past goed

Goed product past goed.

Wat lange levertijd maar mooi produkt

De leveringtijd heeft wat lang geduurd. Laten afleveren in de "koopgoot" in Rotterdam. Werd daar geholpen door een aller aardigste mevrouw, dat maakt het weer goed.

Niets te klagen, keurig geholpen.

Niets te klagen, keurig geholpen.

Heel blij met mijn schoenen.

Behulpzaam, vriendelijk en denken met je mee

In apeldoorn zit helaas geen Sacha schoenenwinkel, maar als ik in andere stad aan het shoppen ben loop ik zeker naar binnen, en meestal met een tas leuke schoenen er weer uit. Net als deze keer!!

Goed geholpen

Super tevreden met mijn Dr Martens, inlopen viel reuze mee met deze kan gewoon buiten

Besteld en binnen enkele dagen geleverd top!!

Snelle levering duidelijke site !!

Eerste ervaring was super. Schoenen erg snel geleverd en zitten perfekt

Super schoenen

Erg blij met mijn schoenen. Jammer dat maat 41 heel lang duurde voordat het binnen was, maar dit was al aangegeven voor het bestellen. Kwaliteit van de schoenen is super, zitten gegoten.

excellent

site très accessible, choix et prix très intéressants

Mooie passende schoen’

Goed geholpen en geadviseerd bij niet aanwezig zijn juiste maat

Goed geholpen, doorverwezen naar ander filiaal en uiteindelijk naar de website

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!