Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling bij jullie.

Prima artikel

Is een fijn artikel om je witte sneakers, en ander schoeisel op te frissen.

Duidelijkheid bij bestellen en levering.

Duidelijkheid bij bestellen en levering.

Goede hulp in de winkel en zeer goede service

In de winkel ben ik erg vriendelijk geholpen en de service is super goed dank je wel!

Heel prettige en vriendelijke verkopers. Goede service

Topservice!

Heerlijke schoenen! Goede realistische foto's en filmpje! What you see is what you get! Dank!

Snelle service, netjes verpakt, mooie leren schoenen.

Goede en snelle service. Mooie leren schoen. Netjes verpakt. Zeer tevreden

Levering top! Sandaal beiden zoals op de foto, super mooi, maat is ook perfect!

super schoentje voor mijn gala

stond prachtig onder mijnjur

Schoenen binnen de garantieperiode kapot, geen garantie

Op mijn verjaardag schoenen gekregen van Sacha. Helaas na 5,5 maand laat de zool los. De schoenen weinig gedragen maar toch geen garantie. Ik kan de schoenen laten plakken bij een schoenmaker op mijn eigen kosten. Wel krijg ik dan een kortingscode van 15 euro. Op de website staat dat binnen 6 maanden je garantie hebt. Niet dus.

Perfect kopen zonder sjouwen

Prettig zoeken in de winkel en in de juiste maat naar huis laten sturen.

De dames die mij geholpen hebben waren zeer vriendelijk, dachten goed mee en waren kundig. Ik heb hier een fijne winkel ervaring ondervonden en ga hier vaker kijken voor leuke schoenen.

Op tijd geleverd

Alles gaat correct, snel geleverd!

Prima schoenen voor een klein prijsje

Goede schoenen Voordelen: - klein prijsje - prima kwaliteit - lederen binnenkant schoen Nadelen -inlopen is je voorbereiden op blaren vanwege niet goed weggewerkte naden - zolen veroorzaken strepen op de vloer -buiten zijde schoen raakt makkelijk bekrast

Mooie schoenen, goede pasvorm en snelle levering

Schoenen moeten kleurrijk zijn. Niet saai. Sacha heeft n mooi assortiment. Ik zit tussen mt 40 en 41, dus bestelde ik 40. Ze zitten perfect. 3 dagen na bestelling waren ze binnen. En de prijs/kwaliteit verhouding is zeker goed

Besteld en snel geleverd!

Helaas in de winkel m’n maar niet op voorraad maar gelukkig via webshop besteld en volgende dag in huis dus ik ben erg blij en ze zitten heerlijk!

Altijd snelle levering

Zeer goed en correcte levering

prachtige schoenen en uitstekende service

in het weekend besteld en dinsdag schoen in huis. Prachtig en net zoals op de foto in de webshop. Ze passen perfect.

snelle levering.

zie boven.

Top service! En vriendelijke medewerkers

Klantvriendelijk, klant gericht en snelle service

Toppie

Prijs kwaliteit snelle levering

Wist niet eens dat Sacha online ook kon toevallig kwam ik tegen hele mooie schoenen ook nog afgeprijsd en vlug geleverd dankjewel

Correct

Ik werd in Amersfoort zeer correct behandeld !

Op tijd in de winkel, heel vriendelijk geholpen!

Schoenen van mijn man waren binnen half jaar kapot , kregen refund omdat ze niet meer te bestellen waren. Andere Schoenen gekocht, ook niet op voorraad maar wel te bestellen. Thuis bezorgd. Geduldig en bekwaam personeel .

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!