Bezorging dramatisch

Helaas is het pakket wat bezorgd is door jullie dienst niet nauwkeurig gedaan. Pakketten op de containers in de buitenlucht. Niemand hiervan op de hoogte gesteld. Conclusie 1 doos/pakket weg. Dit wordt nu onderzocht. Dus dit nu afwachtend.

Service qua service, kwaliteit/prijs verhouding én levertijd super

Beiden schoenen voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Goede pasvorm, mooie kleur en fantastische.

Zie boven + levering die vlot verliep. Verpakking was ook i.o. Ik hoop dat dit altijd zo zal gaan.

Duidelijke communicatie en levering op tijd

De kleur van de schoenen kwam precies overeen met de foto.

Sneek levering en mooie laarsjes

Jullie kwaliteit altijd goed. Mooie laarsjes, zitten heerlijk en werden snel geleverd. Top!

Goed snelle levering

De verkoopster was erg aardig en heel klantvriendelijk!

Geweldig schoenen en levering

Als heel fijn, goede wijn behoeft geen kroon zeg maar

Handig met AfterPay. Zeker als je schoen online besteld. Dan kan je eerst kijken welke schoen je bevalt, de rest stuur je terug.

Great customer service!

The lady in the Ferdinand bolstraat branch was amazing! She called another branch to check if they had my size, reserved the pair for me and she was super nice! It is not common in the Netherlands to have a great customer service but SACHA employees are trained to smile & help! Thank you! Abir

Tevreden.

Mooie prijs voor de schoenen betaald en prima service.

Schnelle Lieferung super Tasche

Kann man nur empfehlen nichts auszusetzen. Tasche sieht sehr gut aus

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en goed

Sacha is al jaren goed

Geen voetbed, scherp leer

Superleuke look, leuke prijs maar niet om naar je werk te dragen… hele zere voeten en enkels van na 2 dagen voor de klas te staan.. ik hou ze voor de ‘leuk’. Je kan er wel leuk mee voor de dag komen als je op visite gaat of zo.

Goed geholpen in de winkel

Mijn schoenen waren niet meer in mijn maat in de winkel. Ze heeft online voor mij de goede maat besteld. De volgende dag had ik ze al in huis.

Helaas waren de schoenen te groot. Retour en bevestigen supersnel en direct geld terug.

Beschadigde schoenen ontvangen en geen compensatie

Laarzen twv 130 euro besteld die vuil/beschadigd zijn aangekomen. Ondertussen zijn de laarzen niet meer beschikbaar op de website maar Sacha biedt mij helemaal geen compensatie aan. Winkel aub bij Sacha als je veel geld wil uitgeven voor verschrikkelijke kwaliteit en belachelijke klantenservice.

Prima service snelle levering

Alles verliep goed, snel en netjes.

TOP

SNELLE LEVERING NETJES VERPAKT GOEDE WEBSITE

top service

super snelle levering kei gave sneakers netjes verpakt ga zeker vaker bestellen

Bestelling liep heel vlot

Fijne en prettige site, afbeelding zoals werkelijk.

Supersnel en goed geregeld.

We zijn er blij mee,, en snel geleverd.

Super snelle levering.

Heel Goed

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!