Slechte kwaliteit schoenen en nep reviews

Tientallen nepreviews voor marketing. Schoenen zijn gewoon niet goed afgewerkt en doen niks met je klacht.

goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service, duidelijke website en snelle bezorging.

Snelle levering, goede kwaliteit

Heel blij met mijn nieuwe laarsjes. Ze werden snel geleverd, en prima kwaliteit!

Goeie shit

ja de dingen waren er snel en alle schoenen hadden de goede maat. de fotos kwamen oko overeen met de producten.

Snel geleverd, erg tevreden!

Snel geleverd, erg tevreden!

Highly recommended

The dark brown Chelsea Boots are my new favourite pair of shoes. A must have and the quality is bomb!

Snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt.

Topp

Alles Bestens

Top levering, top laars voor een top prijs

Ik was op zoek naar een zwarte laars met hak, via Google bij Sacha terecht gekomen. Heb nu een prachtige laars, in het echt nog mooier dan op de foto, gekocht in de Sale nog wel. Natuurlijk meteen aangetrokken. Al veel complimenten gehad.

Erg lieve en behulpzaam personeel

Al meerdere keren bij Sasha gewinkeld. Altijd even attend en fijn service!

Het bestelde artikel ontvangen en is tot volle tevredenheid.

Bestelling werd snel bezorgd

De levering was snel. Ook na retour werd het geld snel teruggestort.

Geen reactie van de klantenservice

Mijn online gekochte schoenen vertonen binnen een maand verschillende problemen in de zool vanuit de binnenkant. Hierover heb ik contact opgenomen per mail en reeds 2 keer daarna opnieuw een mail gestuurd maar krijg geen reactie. Ondertussen speelt dit nu 2,5 week. Graag ontvang ik een reactie en passende oplossing.

Heerlijk zittende mooie enkellaarsjes

Ik was op slag verliefd op deze laarzen. Even spannend of maat 36 niet te krap zou zitten, maar dat is niet het geval. De laars past perfect bij een wat slankere voet. De kleur is mooi, de hak is deels hoog maar toch comfortabel omdat het een blokhak betreft. En de kleur en subtiele print vind ik prachtig. Ik ga veel plezier aan deze laarsjes beleven. Ze kunnen zowel in de winter als ook in de zomertijd gedragen worden.

Duidelijke website en promo’s

Correcte levering

Uitstekend!!

Mooi product , precies wat ik wilde.

Klantvriendelijk

Enige minpunt is dat men eerst bijna de set uit de winkel laat kopen voor 105 euro. Waarvan 1 passchoen. Toen ik twijfelde werd er voorgesteld ze te bestellen en te bezorgrn. Verder prima geholpen

goede informatie en prima op tijd aangeleverd

zoals hierboven

Geweldige laarzen

Mooie kwaliteit snelle levering!

Leuke schoenen, snelle levering

Overzichtelijke website, voor iedereen een keuze, betaalbare prijzen.

Dik tevreden

Een mooie leren laars tegen een redelijke prijs omdat ik heb gewacht op de "sale" nu met 40% korting

3 paar gekocht - goede prijs /kwaliteit

zie bovenstaand

Zo blij ermee!

Alles werd perfect geleverd in de winkel vlakbij me. Ben heel blij met deze handtas en portefeuille!

Goede kwaliteit. Goede prijs. Snelle levering

Ik ben zeer tevreden met de geleverde schoenen

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!