Geweldige schoenen en goeie kwaliteit

Hele mooie schoenen en snelle levering

Ik ben heel erg tevreden met de snelle levering. De schoenen zien er ook heel mooi uit. Ik vind het alleen wel jammer dat er geen schoenenwax bij zit. Vorig jaar heb ik ook Martens boots gekocht. Daar zat er wel een potje schoenenwax bij, om het leer soepel te houden.

Ondanks grote drukte snelle levering.

Helaas kwam ik niet met mijn voeten door de schacht van de schoenen en heb ze retour moeten zenden.

Mooie boots voor prima prijs

Op zoek naar stoere western laarsjes kwam ik deze tegen. Bleken bij aflevering net iets ‘netter’ als op de foto. Maar vanwege de 50% korting toch een hele mooie aankoop. Zitten ook nog lekker

Prima shop

Altijd correct en netjes.

Snel en goed

Super blij met de snelle service!

Één paar veterschoenen gekocht. Alles verliep uitstekend van bestellen tot afleveren. Verpakking was ook goed!

Fantastische hakken

Heel blij met deze hakken, sluiten mooi aan op m’n benen. perfect bij een rokje of jurkje. Maat valt precies goed

Niets op aan te merken. Verwachte snelle service, en correct product.

Zie boven.

Superblij

Ik was al even op zoek naar leren cowboylaarzen en deze zijn helemaal top! Snelle levering, maat valt goed. Ik ben blij.

Goede service snelle levering

Dank

Snel en mooie schoenen.

Zou zeker nog een keer bestellen.

Vriendelijkheid en moeite

Alleraardigste verkoopster in filiaal Venlo. Die de tijd nam en mee dacht. Mij dochter is super blij met haar schoenen.

Wie immer, toller Schuh und super Lieferung

Es gibt immer eine sehr gute Auswahl an Schuhen und die Qualität stimmt für mich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle levering, leuke laarsjes!

snelle levering, leuke laarsjes!

Kwaliteit schoenen en zeer snelle levering.

Voor de eerste keer mijn bestelling gedaan, prima kwaliteit schoenen en een zeer snelle bezorging. Geweldige ervaring!!

Hele goede kwaliteit schoenen!

Duidelijke website en snelle levering

Voor het eerst op se sasha website besteld en een correcte en snelle levering

Hele fijne winkel (passage Den Haag) met erg vriendelijk personeel.

Zie boven. Schoenen heel snel geleverd(2 dgn).

geweldig

geweldig

Snel geleverd en prachtige laarzen!

Mijn bestelling is snel geleverd en de laarzen zijn prachtig! Een makkelijk retour etiket maar dat was niet nodig. Zeer tevreden

Rapidité efficacité et qualité !!

Très très belle bottines chelsea conforment à la description sur site Sacha, cuir de bonne qualité, livraison rapide.

Goed product goeie prijs

Positief

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!