Helemaal top

Ga het liefste naar de zaak maar door lockdown op de gok bestelt en ben zeer tevreden

Geweldige aankoop

Goede schoenen met een redelijke prijs.

Fijne klantenservice

Heel behulpzaam om zelfs in de sale te zoeken welke winkel nog bepaalde laarzen had die ik zocht!

Netjes verzorgd

Erg tevreden met de snelle levering van de supere mooie schoenen

Top kwaliteit

Prima product en snelle levering

Doet wat ze zeggen.

Heb Dr Martens besteld op Zondag en Dinsdags al in huis. Ook een mail gehad hoe ik de schoenen het beste kan inlopen en kan behandelen. Ben er blij mee.

Snelle service perfecte kwaliteit

Mooie lederen laarzen besteld, kwaliteit is zeer goed en de bestelling was sneller dan verwacht bezorgd.

Helemaal prima!

Bijzondere laarsjes gevonden bij Sacha, zitten heerlijk, snel geleverd.

Goed geholpen in de winkel

Nadat ze niet de juiste kleur schoenen in de winkel had hebben zij het naar mijn huis toegestuurd. Perfecte service

Goed.

Zeer tevreden met de schoenen, de rabat en de levering. Alleen toen ik besteld had kwam daarna de onverwachte kortingsbon 5 euro. Heb daarop een berichtje aan jullie klantenservice verstuurt met de vraag of dit alsnog verrekent mocht worden met mijn AfterPay rekening. Ik heb hierop geen reactie meer gekregen.

Leuke aanbieding

Ivm goedkoopste, werd het sascha. Duurde wat langer met leveren maar dan stond een leuke korting in de sale tegenover.

Mooie, aparte laarzen, vlotte verzending!

Gewoon helemaal goed verlopen!

Nog steeds retour bedrag van 109,99 niet ontvangen

Ik heb 17-11 laarsjes terug gestuurd en tot op heden het retour bedrag niet terug ontvangen. Op mijn berichten wordt ook niet gereageerd. Ik zou graag mijn geld terug ontvangen.

Sacha heeft kwaliteit en mooie boots!

Heel blij met mijn nieuwe boots, de kwaliteit verbaasd mij echt. Erg tevreden!

ze zitten fijn en zijn mooi!

mooie schoenen, zitten fijn. goed inspuiten tegen vuil.

Nog steeds mijn laarzen niet binnen

1.5 week helden besteld en tot op heden niks binnen.

Ondanks iets langer wachten door drukte erg blij met mijn aankoop.

Moest wel even iets langer op mijn mooie laarzen wachten, maar dat werd van te voren netjes aangegeven. Aangezien het een black friday deal was, vond ik dit geen probleem. Ben erg blij met mijn aankoop!

Vlot en vriendelijk

Deel bestelling naar winkel teruggebracht, waar ik 1 paar laarzen om kon ruilen voor een andere maat. zeer vriendelijk en kundig geholpen. Verwacht dat terugstorten geld net zo voorspoedig verloopt!

Snelle levering, goede service! 1 van de schoenen had een verkleurde zool en kon gemakkelijk retour.

Vlotte bezorging

Bestellen ging prima, werden snel bezorgd, goede prijs

Nette service

Netjes alles ontvangen en snel

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!