Goede prijs snelle bezorging

Product is volgens verwachting , super snel in huis .

Goede info

Snel en goed

Binnen een dag bezorgt, goed op de hoogte gehouden van alle stappen via email

Goed bedrijf komt afspraak na

Nog nooit zo snel geleverd

's morgens besteld en ' middags al geleverd omdat hij toch naar Leiden moest vanuit Berkel dus maar eventjes langs Zoetermeer gereden. Dat noem ik service ........... dat is snel!

Lekker vlug geleverd

Vlug bezorgd en blij met het bestelde

Snelle levering, mooi product

Duidelijke site en afhandeling van bestelling

snelle levering en prima product

Niet best.

Terug storting is prima en snel geregeld, hiervoor mijn dank

Snelle levering en netjes aangeleverd

Snelle service, scherpe prijs

In de avond online bestellen en het de volgende dag al op kunnen halen, super!

goede service

duidelijke web side volop keus snelle levertijd

Prima service, maar ik krijg het idee dat ze niet ingericht zijn op de spullen af te halen. Je kunt het wel aanklikken, maar vervolgens blijkt dat er niet altijd iemand ter plekke aanwezig is. Gelukkig is het wel mogelijk om de spullen bij de buren af te halen. Daar moet je dan wel zelf om vragen en dan komt het goed!

Prima levering

Vanuit de site leek mij nog niet 100% gegarandeerd dat dit een veilig adres om te kopen is en hoe de levering zal gaan, maar bleek hier nu een prima ervaring. Snelle levering van mijn voordelige brievenbus.

snel geleverd wat we besteld hadden

snel geleverd wat we besteld hadden

Prima service!

Nadat ik online besteld had en het artikel zou afhalen, werd de volgende dag al gebeld door Ed om hiervoor een afspraak te maken. Goed product, goede prijs en een prima service!

Perfect tevreden over de afhandeling van de bestelling

Niets meer aan toe te voegen.

Topzaak

Goede service, aardige mensen, scherpe prijsstelling. Helaas was de brievenbus niet 100% in nieuwstaat, d.w.z. er zaten wat krassen op. No big deal

Snel

Correkt geleverd

Snelle levering , goed product

Geweldig goed

Werd goed geholpen alles netjes verpakt en verstuurt

Snel en goed

Snel en goed, goedkoop

Berkelse Poort 101

2651JX Berkel en rodenrijs

Over Ed en Willem B.V.

Ed & Willem B.V. levert producten voor een veiliger huis/ bedrijf met een mooie afwerking van uw interieur. Zo leveren wij beslagen en cilinders die uw huis beveiligen tegen kerntrekken (momenteel demeest voorkomende manier van inbreken) en andere vormen van inbraak. Ook leveren wij deurkrukken (en accessoires) in veel verschillende stijlen tegen een scherpe prijs. Kunt u iets niet in onze webwinkels vinden kunt u ons altijd e-mailen voor een advies op maat. In de regio's Rotterdam en Den Haag zijn wij ook bereikbaar voor al uw slot- en sleutelproblemen!