Snel geleverd en telefonisch fijn geholpen. Leuk bedrijf

De Joetiserie besteld. Kan er nog weinig over vertellen want hij komt onder de kerstboom te liggen. Maar van wat ik heb gezien zal ik hem vaak en met veel plezier gebruiken

Topservice

Meater via internet besteld en de volgende dag al netjes verpakt met een persoonlijke boodschap op de bon thuis bezorgd. Helemaal blij mee…dank mannen van Probbqshop Kom zeker weer bij jullie terug!

Erg aardige gasten, prima prijs

Hartelijk ontvangen in de winkel. Mooie producten en voor een uitstekende prijs. Het loont zeker om eens naar de winkel te gaan om ales goed te bekijken en direct mee te nemen!

Super service!

Zowel in de winkel als online altijd goede service en een goed aanbod voor de bbq liefhebber!

Doen wat belooft.

Makkelijke bestel site; prijs kwaliteit meer dan voldoende. Levertijd acceptabel en zoals beloofd. Kortom, ze doen wat ze beloven. En dat is zeker een pluim waard.

Gewoon goed

Gewoon goed

Snel geleverd en goed geprijsd

Een leuk en informatief boek tegen een aantrekkelijke prijs. De levering via DPD was een verademing t.o.v. de inmiddels geijkte partijen

Uitstekende informatie en service

Uitstekende informatie en service

Uitstekende service

Vrijdag gevraagd of een rookkast nog op zaterdag geleverd kon worden, en dat lukte zonder problemen. Snelle reactie en daarna snel en kundig opgepakt. Prima service!

Snelle verzending

Snelle verzending, netjes bezorgd kortom een aanrader.

perfect

mooi stabiel toestel, elk onderdeel goed ingepakt tegen beschadiging, werkt prima. minpuntje, het is een hele puzzel om het in mekaar te steken, maar het lukt prima met de handleiding is een heel goede bbq

Gewoon een gezellige winkel

Als je daar binnenkomt geniet je al van al die BBQ spullen Je voelt je als in een kind in een speelgoedwinkel.:-) Zal er zeker vaker komen.

Goede service en nemen de tijd voor je

Goede service nemen de tijd voor je om het goed uit te leggen

Helemaal top!!

Goeie uitleg, goeie service.

Snel, met een persoonlijke touch

Snelle afhandeling met afdoende communicatie en een handgeschreven bedankje op de order.

Het bestel gemak, foto's van het en omschrijving van het bestelde item zijn perfect. Netjes en goed verpakt en ook snel verzonden. Bestel graag in een voorkomend geval weer hier.

Top zaak op bbq gebied

Mooi bedrijf met alles wat je je maar wenst voor op en om de bbq en met deskundige adviezen

Mooie aanbiedingen en top service

Na het bestellen van een mooie aanbieding besefte ik dat het binnen zou komen op een dag dat niet uitkwam. Via de mail contact opgenomen. Mail werd gelijk beantwoord. Ze zouden het later versturen. Ook andere vragen werden direct en vriendelijk beantwoord. Op de factuur stond een persoonlijke berichtje. Daar hou ik van. Zou ik proBBQshop aanbevelen? Absoluut!

Fast shipping, great products

Erg toffe winkel en service is goud!

Ik kom al jaren bij Dirk & Daan en het waanzinnig om te zien hoe het assortiment elk jaar verder groeit. Ze hebben alles wat je nodig hebt om je lekker te bbqen. Absolute aanrader! Zowel online als in de winkel…

Goed contact met de verkoper via whatsapp, goederen waren snel geleverd. werd goed mee gedacht om de levering zo goed mogelijk voor ons te laten verlopen, dus leveren op de dag die voor ons het beste uit komt.

Goede service …

Goede service … zelfs op zondag contact gehad … we gaan er lekker mee aan de slag… mvg José

Goede info en gezellig telefoongesprek

Voordat ik online ging bestellen even telefonisch wat info opgevraagd. Was een gezellig gesprek en goede informatie gekregen. De BBQ die we al een tijdje op het verlanglijstje hadden staan was hier ook nog eens voordeliger geprijsd dan elders. Alles bij elkaar een prettige ervaring!

Goede prijzen en snelle verzending

Had wat spullen voor mijn Kamado besteld, prima geleverd en er zat zelfs een handgeschreven boodschap bij van Daan die me plezier met mijn bestelling wenste, personal touch zeer gewaardeerd!

SUper snelle levering

Bestellen ging makkelijk, super snel geleverd en netjes verpakt!

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem