Deskundig, leuk, enthousiast

Een uitstekende manier van een klant helpen. Eerlijk en onderbouwd advies. Geen sturing richting ‘het duurste’ maar echt meedenken. Deze mannen hebben het begrepen.

Ik wilde een nieuwe chimney voor mijn Gg large. Deze waren niet op voorraad, dus shop gemaild met de vraag wanneer weer op voorraad. Kreeg keurig antwoord dat hij zou mailen zodra weer beschikbaar. Gelijk een mail gekregen toen ze er weer waren. Ook meteen besteld en de volgende dag in huis. Met een persoonlijk briefje er bij (is maar een klein gebaar, maar wordt gewaardeerd!). Volgende aankoop voor BBQ gaat via deze winkel!!

Super service

Snelle kloppende levering met zorg ingepakt

Zeer geslaagde BBQ

Voor mijn 50ste verjaardag de heren van ProBBQshop uitgenodigd om de bbq te organiseren. Dit was zeer goed geregeld. Het eten was daarnaast ook heel erg lekker (niet geheel onbelangrijk). Zeker een aanrader als je voor een wat grotere gezelschap een gezellige avond wilt organiseren.

Helemaal top

Fijne service

Fijne service

Eerste aankoop, ging snel en soepel.

Een vrij last minute verjaardagscadeau besteld. Een hele goede opvolging door de webshop. Het cadeau was goed verpakt en op tijd binnen om iemand heel erg blij te maken.

Goed advies en tijd voor een praatje.

Dirk en Daan weten veel over BBQ en praten er graag iver, hierdoor is kun je altijd terecht voor mooie producten, advies of goede ideeën.

Beste lui om wat te bestellen

Wederom, super goed geholpen!

Uitstekend advies en erg behulpzame en vriendelijk verkopers.

Top service!

Kamado bbq gekocht bij ProBBQshop. Snelle levering en top service.

Supergoed bereikbaar, topadvies en hele snelle levering

Supergoed bereikbaar, topadvies en hele snelle levering

Wat een leuke shop

Super goed geholpen

Supersnelle levering - 1 dag

Leuk persoonlijk berichtje van Sirk, dank!

Nog niet eens ontvangen en nu al super tevreden met de Service

Vandaag mijn eerste bestelling gedaan, nadat ik zoals vele mensen doen online reviews gelezen had, en hier kwam de shop goed uit. Door een klein technisch probleempje met de website had ik een item besteld dat al uitverkocht was. Voordat ik hier erg in had, had ik blijkbaar al een e-mail ontvangen en werd ik op het 06- nummer dat ik had opgegeven bij de bestelling gebeld en werd mij een oplossing geboden waar ik meer dan tevreden over was. Zoals aangegeven heb ik mijn item nog niet ontvangen, maar alleen al voor de service naar de klant wat mij betreft 5 dikke sterren!

Super service

Snel en meewerken

De grill dat ik zou graag wil hebben had een met lange en onzeker levertijd. Reacties op email vragen waren snel en duidelijk. Ik heb gevraagd voor wat alternatieven en we hebben een mooi deal kunnen afsluiten. Eerlijk, aardig en vertrouwbaar!

Vlotte service met persoonlijke touch!

Producten waren snel binnen meteen handgeschreven persoonlijke noot.

Uitstekende service

Wij zijn uitstekend te woord gestaan en heel fijn geholpen

Erg prettig

Goede uitleg. Ruim assortiment. Goede prijzen.

op mail contact altijd response en snelle levering van producten

Goeie uitleg en vriendelijke mensen. Goeie afspraak gemaakt van levering en ook na gekomen.

Goede kwaliteit en goede service

Kolen besteld. Snel geleverd. 1 zak was gescheurd. Netjes dicht gemaakt en in dozen geleverd. Leuke persoonlijke noot op de leverbon.

Mooie winkel, goede service!

Deze jongens weten wat bbq-en is!

Goed product tegen een goede prijs

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem