Geachte ProBBQshop, het product wat jullie leveren is gewoon perfect en de snelle service is ook niks mis mee. Jullie hebben de keuze gemaakt om de bestelling te laten bezorgen door DPD en daar begint de ellende en irritatie. Men krijgt op de dag van bezorging te horen hoe laat ze komen en daar wij beide werken kun je dan niets meer regelen mbt tot ander afleveringsadres ofzo. Dan krijg je een mail waar je het pakket op kunt halen en daar aangekomen blijkt dit geen ophaalpunt meer te zijn. Doorverwezen naar een adres in Oirschot en daar aangekomen wist men te vertellen dat DPD hier al zeker een maand niet meer zat en naar een ander adres was verhuisd maar wisten niet precies waar. Na veel zoeken en vragen toch gevonden. maar ook daar was mijn pakket niet aangekomen. De mevrouw die open deed heeft mijn tel.nummer genoteerd en mij afgelopen zaterdag en maandagmiddag gebeld met de mededeling dat mijn pakket nog steeds niet was aangekomen. Daar wij een lang weekend weg waren heb ik maandagavond op de mail gekeken en had toen een mail gekregen van DPD dat mijn pakket nog steeds niet was afgehaald alleen kreeg ik toen weer een adres door. Mijn vrouw is toen naar dit adres gegaan en ja hoor, daar lag het pakket. Tegelijkertijd kwam een andere vrouw ook een pakket afhalen van DPD met dezelfde ervaring. Al met al, Bij DPD weten ze van elkaar niet waar ze mee bezig zijn. En hun doen in logistiek ?????? Een goede raad, geen gebruik meer maken van de diensten van DPD. Maar verder is alle goed, met vriendelijke groet Carry en Adriaan.

Snelle Service

goede voorlichting

verkopers nemen de tijd voor goed advies

Heel snel en keurig geleverd

Snel geleverd!

prima produkt snelle levering

Van alles besteld, proces liep goed. Nette en vlotte communicatie, betrouwbare webshop. Toch “maar” 3 sterren aangezien er twee zakken houtskool beschadigd in de doos zaten. Op basis van mijn bestelling en verpakking kan ik vaststellen dat deze al beschadigd waren voor ze de doos in gingen. Geen ramp want houtskool is goed bruikbaar. Toch jammer want het geeft een bende en met een paar stukken tape was het ook goed geweest.

Top geregeld

Snelle levering, keurig verpakt en met alle info van transport.

Goede producten, snelle verzending

Klantvriendelijk, goed advies, producten zijn goed, snel geleverd.

Goede service , terzakekundig !

Goed betrokken bij de klant , men denkt mee en geeft uitstekend advies

Goed en goedkoop

Snel, goedkoop en een persoonlijk berichtje in de doos. Altijd leuk.

goede prijs, uitstekende communicatie, snelle bezorging

goed product, vriendelijk,

snelle reactie op vraag

Snel geholpen, mooi product

Via deze shop een mooie RVS chminey gekocht voor mijn kamado. Snel geleverd en ik ben er erg blij mee.

grote klasse

er was een misverstand bij mijn aflevering maar door zeer snelle en accurate communicatie was het snel verholpen

Snelle levering, mooi pruduct

Snelle levering, mooi product en leuk dat er persoonlijk op factuur plezier met product wordt gewenst! Zeer tevreden, zo hoort het!

vlot en goed

vlotte levering van de spullen, goed verpakt en nog een vriendelijk bedankje erbij.

Snelle levering en goede producten

Superservice, persoonlijk en snelle verzending, top!

Daan & Dirk zijn toppers; goed bereikbaar, fijn persoonlijk contact en supersnelle verzending. Daar krijg je blije klanten van!

Prima service!

Ook op gestelde vraag van mij meteen antwoord. Dat stelde ik zeer op prijs!

Topservice

Ik bestelde hier op advies van vrienden, had prettig contact met de verkoper en heb het bestelde super snel en goed verpakt ontvangen.

Snelle levering met hand geschreven bedank kaartje

Snelle levering wat je ook moet kunnen verwachten van een webwinkel van deze tijd.

Persoonlijk en professioneel!

Mijn ervaring met ProBBQshop.nl is heel positief! Ik ben altijd heel goed geholpen met mijn vragen en heb goede advies gekregen. Ook zaten er persoonlijke bedankjes d e bezorging wat ik enorm kan waarderen. Erg betrokken mensen die passie hebben voor wat ze doen en willen uitstralen. Ik zou deze shop zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar advies en producten mbt BBQ én (in mijn geval) pizza ovens en accessoires.

Perfecte service

Netjes geleverd en met een geschreven bedankje erbij van Dirk.

Super vriendelijk

Weten waar ze over praten

Snelle levering top bedrijf

Top Bedrijf