Goed advies in een relaxte sfeer

Perfect service

Ik had wat vragen deze zijn goed beantwoord waardoor ik nu de bastard heb

Alles goed geregeld en snel

Doen wat ze beloofd hebben(op tijd leveren)

Donderdagavond besteld. Zaterdag in huis. Top

Mooie zaak aardig personeel

Veel keuze, goede uitleg. Alle tijd de verschillende BBQ te bekijken. Als je weer vragen hebt nemen ze de tijd om hwt uit te leggen.

Goeie winkel, goed assortiment, leuke eigenaren.

Ik was op zoek naar een kamado. In deze winkel staan alle kamados van de bekende merken naast elkaar. Goede uitleg gehad en de verschillen tussen de merken met eigen ogen kunnen zien. Uiteindelijk gekozen voor de kamado joe classic 2. Deze was op voorraad dus snel op kunnen halen, ook nog een goede aanbieding kunnen krijgen. Ik kom hier zeker vaker terug!

Bestelling is eenvoudig te maken. Daarna goed op hoogte gehouden over datum en tijd aflevering.

Grote deskundigheid, hoge kwaliteitsproducten en uitstekende service.

Er werd alle tijd genomen om een nieuweling in „Kamado-Land“ bij de hand te nemen. Eerlijk advies niet gericht op snel verkopen, maar gedegen uitleg over verschillen en opties. Perfect afgeleverd en een eerste rib-eye slow en daarna kort geseared op onze nieuwe Monolith. Kortom; erg tevreden over ProBBQshop en Dirk & Daan!

Goede service. Levering optijd en een bedankt briefje erbij voor de bestelling. Top

Groentemannen al kapot

Het groentemannen voor de bastard was al kapot toen ik hem kreeg. Geen idee waar ik dit moet claimen. Staat nergens duidelijk als je met een iPhone inlogt.

Eerlijk, professioneel en een geweldige service!

Top.

Super geholpen!

Was op zoek naar een hoes voor mijn Kamado, maar wist niet welke maat ik nodig had. Snel en goed geholpen door deze webshop!

Relaxed en uiterst deskundig

In alle rust werden alle voor- en nadelen van de verschillende merken met ons doorgenomen. Goed advies waardoor wij voor ons de perfecte aankoop van een kamado konden doen

snel opgelost

bij mijn bestelling is er iets fout gegaan, kan natuurlijk een keer gebeuren. na bellen prima opgelost en kreeg nog een heerlijk zakje marinade bij mijn bestelling om het goed te maken.

Prima webshop!

Bestelling eenvoudig te plaatsen en daarna snelle levering.

Hele fijne shop !!!!

Prettig ontvangen in een mooie winkel. Daarna heel goede uitleg over de verschillen in de opgestelde barbeques waardoor je een weloverwogen keus kon maken. Dit alles naar aanleiding van een handgeschreven bedankje voor een aanschaf via de webshop. Zeer aan te bevelen !!!

Super service

Vorige week heb ik een kamado BBQ gekocht. Daan heeft mij netjes voorzien van alle nodige informatie. Daarbij word er in de winkel ook echt tijd voor je genomen. Ik kom zeker terug!

Gestroomlijnde, snelle en goede levering

Mijn ervaring met deze webwinkel is erg goed. De informatie is duidelijk, de mails worden gelijk verzonden met de goede informatie en de webwinkel levert snel. Al met al niets te klagen!

Nette prijzen en goede levering

We hebben hier alles kunnen vinden wat we nodig hadden en het is netjes op tijd geleverd.

Zeer goed !

Bedankt voor de goede service ben echt heel blij met de geleverd spullen

Top winkel

Leuk een persoonlijke geschreven boodschap op de bijgevoegde factuur.

vriendelijk, behulpzaam, goed meedenkend

tijdens mijn zoektocht naar een bbq-controller kwam ik via een review de naam van het bedrijf tegen. Tijdens enkele telefonische contacten werd ik uitgebreid op de hoogte gebracht van de voor- en nadelen van de verschillende merken/types. Na mijn bestelling werden gereedmaken en verzenden via DPD vlot afgewikkeld (hoewel ik vind dat DPD niet de meest snelle bezorgservice van Nederland is). Door omstandigheden heb ik nog geen ervaring met de controller opgedaan.

Mooie BBQ’s en goed geholpen

Daan en Dirk hebben mij super geholpen bij de aanschaf van mijn eerste kamado. Ze nemen uitgebreid de tijd om je van alles te laten zien En uit te leggen. Ik ben hartstikke tevreden met mijn Monolith Classic Pro 2.0.

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem