Mooie BBQ’s en goed geholpen

Daan en Dirk hebben mij super geholpen bij de aanschaf van mijn eerste kamado. Ze nemen uitgebreid de tijd om je van alles te laten zien En uit te leggen. Ik ben hartstikke tevreden met mijn Monolith Classic Pro 2.0.

Geweldig geholpen.

Er is ruim de tijd genomen om door de showroom te gaan en zo een afgewogen keuze te kunnen maken.

Goede prijzen en snelle bezorging

Plate setter goed ontvangen en ook snel, in vergelijking ook niet te duur.

Ontzettend vriendelijk geholpen

Ontzettend vriendelijk en kundig geadviseerd. Totaal niet opdringerig! Meedenkend over transport kwestie, onze Bastard is een grote dus hebben de hele kamado zonder verpakkingsmateriaal zo veilig mogelijk in de auto gelegd. Fijne kerels we gaan zeker nog terug. Fam van Nieuwenhuizen.

Deskundig, persoonlijk

Dikke prima!

Artikelen gevonden op de site, besteld en keurig geleverd op het vooraf aangegeven moment. Heldere statusupdates over het proces en op de bon bij de levering nog een leuke (handgeschreven) persoonlijke noot. Dikke prima!

Leuk bedrijf met goede informatie en service

Leuke sfeervolle winkel waar we goed geholpen zijn in het maken van onze keuze. Vervolgens ook bij latere vragen goede snelle reactie en vriendelijk antwoord. Een echte aanrader naar mijn mening.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Zeer goed.

Keurige snelle service, en uitstekend ingepakt. En dat met een handgeschreven boodschap erbij. Top!!

2 dagen na de bestelling het pakket binnen gekregen.

Aanrader!

Wij hebben bij Daan onze kamado gekocht. Daan heeft uitgebreid de tijd genomen om ons voor te lichten over alle merken die zij aanbieden. Ook het contact over de mail was goed, korte lijntjes. Aanrader!

Geweldige levering

Erg blij met mijn wieltjes voor mijn black bastard goede en stevige wieltjes.

Prima service snel en correct verpakt

Goede en snelle service correcte mails en alles wat goed verpakt vriendelijk bedrijf

Prima geholpen!

Fijn en goed geadviseerd aan de telefoon. Snel en betrouwbaar. Aanrader!

top service

na eerst om info te hebben gevraagd prima geholpen , snelle levering

Mooi product, snel verzonden en op tijd geleverd.

Zeer bevlogen mensen met kennis van zaken, en goede service

Op aanraden van een kennis langs de winkel geweest. Wat inkopen gedaan(iets meer dan nodig maar ze hebben ook zo veel) Vriendelijk te woord gestaan door mensen met passie voor de hobby (of verslaving ;-) ). Weer wat bij geleerd, als ik enig nadeel zou moeten noemen zou de parkeer mogelijkheden zijn, en je rijd er zo voorbij als je het niet weet en dat is zonde van zo'n mooie zaak. Grtz. Rob

Snel en goed.

Het bestelde product past goed in mijn kamado.

Uitstekende service!

Deel van bestelling niet direct voorradig. Uitstekende afstemming hoe hele bestelling snel geleverd kon worden.

Prima, goede info,kamado snel geleverd, en goede praktische info als je erom vraagt

Snel geleverd volgens bestelling

Mooie en kwalitatief zeer goede spullen

Goede advies en ruim assortiment met meer dan voldoende keuz. Overgestapt van BGE naar Bastard. Deze is qua smoker hetzelfde maar de Bastard is meer degelijk en het us verder uitgedacht. Aanrader!

Veel keuze, prima kwaliteit, goede begeleiding en info

Wat een geweldige keuze uit de beste kamado's die er zijn. Goede informatie over de te kiezen kamado en de accesoires. Er werd voldoende tijd genomen (maar dat kon ook want we waren op dat moment de enige klanten). Prima service en hulp bij het inladen van de kamado. Een bakkie koffie, zeker na het sluiten van de deal was helemaal top geweest.

Top zaak!

Mooi assortiment op een overzichtelijke site. Snelle acurate levering.

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem