Product niet verkrijgbaar, netjes telefonisch opgepakt. Top service!

Goede beschrijving van het product op de site. Snelle levering, ook tijdens de drukke dagen. Een persoonlijk bericht op het factuur, hoe leuk ;-) En tja, we hebben het over alles van black bastard. Dan hoef ik niets meer te zeggen over de kwaliteit :-))

Goede service snelle levering

Via de chat gevraagd of een product op voorraad was, na bevestiging gelijk besteld en deze is ook gelijk verzonden. Volgende dag al in huis. Super service en een leuke verrassing bij mijn bestelling.

Nette Snelle levering

Keurig! Helemaal niets op aan te merken.

Op zaterdag besteld, dezelfde dag nog order- en verzendbevestiging in de e-mail. Dinsdag netjes verpakt binnen. Nog een persoonlijke touch van Dirk door de pakbon van een handgeschreven bericht te voorzien. Leuk, kom je niet zo vaak meer tegen. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle verzending, goede service.

Top shop voor je bbq spullen

Fijne shop met goede prijzen en veel verstand van bbqen!!!

ERG GOED

Snel geleverd en nog een leuk boek als extra TOP

Klantvriendelijkheid ten top!

De ProBBQshop zorgt voor snelle en correcte levering. Leuk is de persoonlijke handgeschreven boodschap erbij waarin je wordt bedankt voor de bestelling en veel plezier ermee gewenst.

Top producten, snelle levering enz. Aanrader

Top producten, snelle levering enz. Aanrader

Een fijne plek om te komen

Ik ben geholpen door Daan, Daan is een rustige en uiterst vriendelijke man. Ookal kwam ik einde dag binnen nam hij alle tijd en ruimte voor uitleg en gesprek. Uiteindelijk ook geslaagd hier iets te kopen waar ik veel plezier aan beleef.

Fijne en persoonlijke levering en service

Ervaring is altijd erg goed. Er is een persoonlijke touch bij de levering waar ik van op keek. Prettig verrast in deze wereld van online shoppen. Top!

Een Green Egg gekocht. Prettig geholpen. Je kunt zien dat de mensen bevlogen zijn met hun vak. Een eerlijk advies en top kwaliteit producten. Een super combinatie.

Voor het eerst iets besteld bij ProBBQshop maar zeker niet de laatste keer. Een goede prijs en snelle levering dus ik ben heel tevreden

heel goede ervaring, super geholpen

leuk heel aardig personeel die weet waar ze over praten. goed advies , niet opdringerig , maar juist van het is geen pak suiker wat je zo maar even koopt waardoor wij wel tot koop zijn overgegaan

Prima winkel! Keuze genoeg hebben veel op voorraad!

Zware artikelen snel ontvangen en goed verpakt

Prima service en snelheid van ontvangst. Groet Bart Donders

Veel keus en goede levering

De website geeft veel keus voor kwalitatief goede producten met een duidelijke uitleg. De levering is snel en betrouwbaar.

Inmiddels een aantal keer in de winkel geweest en online besteld. Het klopt altijd. Keurige prijzen, vriendelijk personeel en goed advies. Contact via mail, telefoon of in de winkel is prettig en hartelijk.

Geweldige ervaring

Goede service, goed bereikbare klantenservice, vriendelijke medewerkers, snelle levering, goede hoge kwaliteit producten. Ik woon in het buitenland en bestelde een cadeau voor m’n zus in NL. Ik ben blij dat ik het hier gekocht heb.

Klant vriendelijk, verstand van zaken, zeer prettige winkel

Klant vriendelijk, verstand van zaken, zeer prettige winkel

Goede service en netjes geholpen.

Foutje bij mijn bestelling snel hersteld. Snelle reactie op chatfunctiw op de website.

Top snel en persoonlijk

Supersnelle levering top shop.

Duidelijke site, eenvoudig besteld en snel in huis.

Een kolenmand en pizzaschep besteld en de volgende dag in huis. Goed verpakt en snelle service.

Besteld en volgende dag geleverd.

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem