vage service
Vorige week had ik op het eerste gezicht een vriendelijk en duidelijk verhaal gekregen van de bbq's, ik had een prijs voorstel gekregen voor 2 kamado's ( blackbastard), na aanleiding van dit voorstel ben ik terug gekomen om daadwerkelijk 2 kamado's te kopen voor het voorstel dat ik die week ervoor had gekregen, dit voorstel was de eigenaar opeens vergeten en het zal vast en spraak verwarring zijn geweest volgens hem, nou ok prima dat kan gebeuren maar wel apart.
uiteindelijk zijn we toch tot een nieuwe voorstel gekomen, dit wilde wij graag vast leggen, ook dit kon niet meteen en kon wel op een papiertje ingevuld worden en dat werd later op de dag verwerkt in het systeem, nou ok ook prima, dit was nodig omdat de kamado een levertijd van ongeveer 2, 4 of 6 weken of zelf nog langer heeft, wat ook onduidelijk was. nou al met al wilde wij de gegevens in en toen had de eigenaar toch nog even in het systeem gekeken en vertelde hij dat de kamado opeens 150 euro per stuk duurder zijn geworden ( oude prijs staat nog steeds op de site), erg apart omdat zo te vertellen, dus het voorstel werd zomaar met 150 euro verhoogd, daar kon ook niet meer over gediscussieerd worden. toen hebben we besloten om de kamado niet meer bij probbqshop te kopen, uiteindelijk was het een erg vaag gesprek en een slechte service. als ik jullie was zou ik toch iets klantvriendelijker zijn, de site goed bij houden en geen vage afspraken maken. Jullie gehele aanbod is bij genoeg grote winkels/groothandels te koop, probeer je dan ook te onderscheiden van zo'n groothandel door extra goede service te bieden en geen vage verhalen te vertellen. succes verder!
p.s. , Zelfde middag ben ik dus nog naar een groothandel gegaan, hier heb ik dus 2 black bastard gekocht, maar mijn voorkeur heeft wel de kleine ondernemer waar ik graag terug kom.