Veel kennis, vriendelijk en servicegericht.

Ervaar hier de toekomst van retail.

Duidelijke website, nette orderbevestiging en info mbt verzending. Keurig verpakt en op tijd geleverd!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben op een snelle, klantvriendelijke manier verder geholpen.

Mwuaah, zoveel geld en dan niet even...

Ik heb een rotisserie van Momolith gekocht. Kost wat maar dan heb je ook wat. een groot pakket kwam binnen. Mooi verpakt. Na het openen van de doos een fraaie rotisserie en spiesen. Echter wat blijkt als je een €300+ artikelen koopt zit daar bij een Duitse handleiding. Ik spreek en lees gelukkig Duits echter is het zo summier dat ze het beter achterwege kunnen laten. Vervolgens blijkt dat er batterijen in de rotisserie moeten die niet bij de verpakking zitten... op een dergelijk bedrag vind ik dat het erbij hoort te zitten. Een misser, het heeft de schijn van het simpelweg dozen schuiven.

Top service. Mooi assortiment. Goede prijzen. Zeer snelle verzending en reactie tijd op vragen.

Eerste bestelling als zeer goed ervaren

Super goed!

Wij zijn zeer tevreden en vonden het persoonlijke berichtje erbij geweldig. We hebben nog een verlanglijstje dus hopen nog op mooie aanbiedingen

Uitstekend!

Ik had voor onze barbecue 3 dingen besteld. Ik had van één van deze dingen per ongeluk de verkeerde maat aangeklikt. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld door proBBQshop of dit de bedoeling was, dat vind ik een fantastische service! Een dag later was de bestelling binnen.

Heel goed geholpen, supersnelle levering en heel blij met mijn aankoop!!

Heel goed en deskundig geholpen. Ook werd ruim de tijd genomen voor het geven van gevraagde informatie. Vervolgens supersnelle levering van de kamado en heel erg blij met de aankoop :-)

Snelle juiste service

Geleverd zal verwacht. Snel opgestuurd en zonder gedoe.

Service op en top

Makkelijk bestellen, betalen, verzonden, tracking en leveren. Zo hoort het.

Snelle levering, goed persoonlijk contact.

Reageren snel op vragen en houden persoonlijk contact. Levering was op prima in orde en snel.

Goede en snelle service

Tot ju tie twee bestellingen geplaatst. Persoonlijke service en goede producten. Voldoet steeds aan de verwachting.

Altijd behulpzaam. Mooie voorraad.

Behulpzaam en vriendelijk

Aangezien ik niet wist wat ik precies moest bestellen (qua maatvoering) heb ik gebeld. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. uiteindelijk kon ik mijn bestelling 2 minuten erna voltooien. Pakket 1 dag later binnen, met een persoonlijke notitie. Erg attent!

Vlotte levering, niets op aan te merken

het door mij bestelde artikel werd netjes op tijd thuisbezorgd

Erg gecharmeerd van de persoonlijke boodschap.

Naast een snelle levering was er op de pakbon nog een persoonlijke handgeschreven boodschap vermeld door verzender. Dit kost niets maar geeft de ontvanger net dat beetje extra. Bedankt en tot een volgende bestelling, Rudi

Keurig en snel afgehandelt voor een goede prijs

De bestelling is keurig en correct afgehandelt. Mooie prijzen, de helft goedkoper als grote online bestelsites. De doos was wel beschadigd maar dat is denk ik bij de vervoerder gebeurt. En een mooi handgeschreven bedankje voor de bestelling op de pakbon

Service gericht en vakbekwaam

Al paar keer wat online gekocht , altijd heel snel in huis. Ook bij vragen zijn de heren zeer attent en hulp behoevend! Prima zaak, groot assortiment en uiterst bekwaam

Prijs kwaliteit

En nog een handgeschreven bericht op de factuur erbij ook.

Goede service en kundig advies top.

Vriendelijk en snele leveren. Top

Duidelijke webshop en zeer snelle levering!

Hele duidelijke webshop met goede beschrijvingen, de levering ook heel snel en netjes verpakt!

Uitstekende service

Super service!

Super service!

Goede service en snel leveren

Netjes verzonden met een persoonlijk bericht, top!

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem