Goed en snel geleverd

Stevig verpakt, snel geleverd.

supersnel

erg snelle levering met een persoonlijk briefje; leuk!

Geweldig!

Superleuk zijn de hartjes die ik besteld had en als verassing een doosje extra! Bedankt!

Helemaal top!!

Super service!

Prachtig product en vlotte service

Zeer goed advies en producten naar wens, en niet te vergeten een zeer vriendelijke medewerker

Goeie service en snelle levering

Gratis MEATER handschoen bij mijn meater+ gekregen, top!

Snijplank

Online besteld , snelle levering Gewoon top

Snelle en correcte afhandeling

Prima levering

Goed geregeld

Goed verpakten

Ik weet het nog niet ....

Ik heb op FB een post geplaatst omdat The Bastardn Phantom Plancha Ring L bij Bastard zelf niet beschikbaar was. ProBBQShop reageerde en ik had niet zo snel in de gaten dat ze een RVS Plancha aanboden. Toen die geleverd werd heb ik ze de vraag gesteld waarom ze eigenlijk iets anders aangeboden hebben dan ik zocht. Daar heb ik nog geen antwoord op gekregen. Ik ben nog even aan het dubben wat ik hiermee moet.

Als soort van leek binnengekomen. Er is me veel verteld over de kamado's zonder dat er opdringerige verkoop was. Geeft je als klant in spe een prettig gevoel. De volgende dag een kamado gekocht. Heel klein kanttekeningetje. Men beheert ook nog een FB-groep. Hier mag men wat adequater reageren op het aangevraagde lidmaatschap ;-)

Snel en goed

Prettig en snelle levering.

Super snel geleverd.

lekkere grote zak met houtskool. brand goed

Al jaren bekend met het houtskool van Dammers. Nu meteen maar goed aangepakt en een zak van 15 kilo besteld. levering was dik in orde dus ja. deze shop is zeker aan te raden (voor houtskool althans. Ikk heb verder nog geen ervaring met andere producten uit de shop). THNX.

Product defect aangekomen, netjes opgelost

Accessoire grill guru kapot (vermoedelijk als gevolg van transport) aangekomen. Na persoonlijk contact keurig vervangen. Leuk enthousiast bedrijf dat zijn klanten serieus neemt!

Op tijd geleverd

super vriendelijk ,meedenkend en snel

een goed en vriendelijk kontakt met de heren van bbqshop. Ze zijn goed op de hoogte en serieus met goede aanbevelingen, Alles wordt goed verpakt en snel geleverdl.

Keurige levering met een persoonlijke boodschap!

Gewoon goed!

Niets te klagen, alles was top!

Snel bezorgd en correct geleverd! Persoonlijke notitie op de factuur (van Dirk) was ook erg aardig :)

Ruime keuze. Snelle levering.

Ruim assortiment. Zowel merken als universele producten. Snelle verzending en track and trace informatie. Tevreden.

Commande rapide

Top, très rapide

Snel, goede prijs/kwaliteit en top service!

Snelle levering van de producten en tegen een goede prijs! De persoonlijke groet van de verkoper op de bon kon ik ook waarderen!

Postief

Nette professionele winkel.

Zeer positief

Artikel netjes verpakt en snel ontvangen

Fijne winkel met mensen die erg betrokken zijn en met je meedenken.

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem