Snelle levering en een aardig persoonlijk berichtje, top!

Gietijzeren rooster voor de Bastard besteld. Snelle levering en goed verpakt.

Top!!!

Een prachtig bedrijf met 2 enthousiaste eigenaren, fijne snelle reacties via de app. Zeker een aanrader. En ik weet zeker als er een probleem zou komt met mijn Kamado Joe classic 2! Ze die probleemloos zullen oplossen, echt een geweldige Kamado! Ga zo door!!!

Super goede service

Super goede service en kwaliteit is echt top veel keuze en variatie

Goede en snelle service

Had het product snel binnen, en met een persoonlijk geschreven berichtje erbij. Dat geeft een glimlach.

Enorm enthousiast team met veel vakkennis

Ik ben meerder malen in deze prachtige zaak geweest, de 2 broers zijn heel erg enthousiast en weten waar ze over praten. Ze hebben duidelijk verstand van zaken en je voelt dat het hun passie is. Daarnaast zijn ze enorm service gericht. Kortom: een echte aanrader voor de BBQ en Kamado fan...

Een aanrader voor iedere BBQ liefhebber

Eenvoudig besteld via de webshop en product volgende dag afgehaald in de winkel, welke gemakkelijk bereikbaar is. Daarnaast is mij de productinformatie nog even mondeling toegelicht. Dank voor de vlotte service.

Snelle levering en persoonlijk berichtje erbij wordt zeer gewaardeerd

Snelle levering, duidelijk mail contact en een persoonlijk bericht bij de levering wordt zeer gewaardeerd!

Super winkel !

Super aardig, goed geholpen

Topzaak

Erg aardige en bevlogen gasten, perfecte service en mooi assortiment. Hier ga ik vaker heen voor mijn bbq inkopen.

Super gave zaak De walhalla voor de bbqer

Super aandacht voor de klant!

Aanrader voor iedere BBQ-er!!

Zeer correct

Vriendelijk bedrijf.

Gewoon top!

Altijd vriendelijk, verstand van zaken en topservice!

Geweldig advies en service!!

We zijn erg goed geholpen, levering en service waren perfect.

Zeer accuraat.

Een vriendelijk briefje bij het pakket en heel fijn te woord gestaan na mijn klacht over de bezorging.

Zeer goed.

Snelle levering. Prima verpakt.

Prima service en een goede kwaliteit

Prima service en een goede kwaliteit. Zeker aan te raden

Via live chat even contact gehad bestelling geplaatst en betaald. Waren in de buurt van Velp en konden het gelijk ophalen, lag netjes klaar. Heel fijn!

Eindelijk een winkel voor BBQ-kunstenaars

Geweldig dat ik vorig jaar jullie toevallig vond in Velp. Als een echte door gewinterde Bastard BBQ-er eindelijk een winkel die snapt dat je kolen heel belangrijk zijn voor lekker BBQen. Kortom..... de mannen weten waarmee ze bezig zijn en daar wordt ik heel blij van...

Leuke betrokken gasten met een bbq-passie

Tis een stukkie rijden, maar als ik in de buurt ben kom ik hier graag langs voor een bakkie koffie, sauzen, rubs of kolen

Goed bereikbaar en snelle reactie

Bestelling via de webshop gedaan en volgende opgehaald na afstemming via de mail. Zeer tevreden over de snelle reactie via de chat.

Goede service en altijd een tekstje op de factuur Ga zeker vaker bestellen hier

heel goed product

prima TOP!!

Zeer goede service

Product niet beschikbaar. Daarvoor goed alternatief geboden tegen dezelfde prijs en volgende dag geleverd! Top service

Op voorraad, snel reactie op vragen en snelle levering.

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem