prima; snel en vriendelijk

volgende dag zelf opgehaald in de winkel ; vriendelijk behandeling

Makkelijke en overzichtelijke site snel besteld en snel in huis top

snelle levering, alles volgens verwachting

Snelle levering, goede service

alles top geregeld

ik had per ongeluk de verkeerde kickash basket besteld voor kamado junior en de diveder voor de classic 2 werd gelijk contact opgenomen en een tikker verstuurde zodat het goed werk opgelost topper ga zo door

Professionele, deskundige en persoonlijke service!

Aanrader! Een prettige en zeer toegankelijke winkel! Daan en Dirk geven deskundig advies op maat!

Nette snelle levering

Nette snelle levering

Goede ervaring met ProBBQshop, een webshop met een persoonlijk tintje

Na persoonlijk advies heb ik via de webshop een bestelling geplaatst, welke snel werd verzonden. De kwaliteit van de geleverde onderdelen en de persoonlijke note op de leverbon wordt zeker gewaardeerd. Top en tot de volgende bestelling!

geweldig!

super leuk contact met de verkoper, die de tijd neemt om je te voorzien van een goed advies.

Zeer goede service !

Denken goed mee met de klanten. Zeer vriendelijk.

Zeer snelle en professioneel geholpen.

Bijzonder klantvriendelijk. Dacht goed mee en snel in huis wat ik wilde. Top.

Snelle levering, en het persoonlijk geschreven bericht op de pakbon, veel plezier...

Bestelling correct en snel bezorgd

Bestelling geplaatst en de volgende dag binnen. Perfect geregeld en keurig verpakt. Al meerdere malen bij jullie wat besteld en nooit teleurgesteld. Ga zo door.

Snelheid, service, meedenken zoals gewoonlijk superrr. Thnx weer.

Snelheid,service, meedenken zoals gewoonlijk superrr. Thnx weer.

Super webshop

Via de app service super advies gekregen. Top bedrijf!

Vriendelijke gasten die hun passie voor BBQ’n hebben omgezet in een super mooie zaak! Goed advies en nog betere service’s! Kom zeker snel terug!!

Goed, snel en keurig verpakt

Goed, snel en keurig verpakt. Zelfs een persoonlijk bericht op de pakbon, heel attent

Super service

'Digitale hulp Daan' stond mij vrolijk en geduldig te woord met goed advies. Goede prijs en zelfs nog korting gekregen omdat ik 2 dezelfde digitale thermometers bestelde. Mijn pakje is de volgende dag bezorgd met nog een persoonlijke noot en kadootje (toffe opener). Ik ben zeer tevreden!

Goed product, snelle levering

Goede website met duidelijke omschrijving. Snelle levering.

Prima webshop

Snel bestellen, snel geleverd

Prima website, snel besteld en betaald, levering prima op orde.

Topshop, zijn zeer behulpzaam!

Mijn gekozen product was niet meer leverbaar. Probbqshop denkt mee en kwam met een passend alternatief. Nu nog de weber smoker adapter en dan ben ik helemaal blij.

Tevreden over het product en de servie

top

prima betrouwbare webwinkel

Ik ging niet voor de goedkoopste, maar voor een betrouwbare webwinkel. Ik had de producten blijkbaar op afhalen aangevinkt, maar na een telefoontje werd de bestelling gecorrigeerd en werd alles verzonden. Na 1 werkdag werd er bezorgd. Prima service voor een eerlijke prijs.

Thank you for recommendations

Thank you for helping me with a great gift. I really am thankful for your suggestions!

Thermometer BBQ

Fantastische service! Persoonlijke aanpak via mail, bij het product een kaartje met bedankwoord en zeer snelle levering! Top!

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem