Prettig en persoonlijk!

Op zoek naar een passende bbq zijn we heel prettig en uitgebreid geholpen en van goed advies voorzien. We zijn heel blij met de bbq die we kochten.

Snelle en correcte levering!

Alles netjes verpakt, met nog een handgeschreven berichtje er bij. Top!

Goede producten, snelle levering - heerlijk gerookt!

Goed aanbod, snelle levering en meteen de dag van levering een 3 gangen menu van vlees, vlees en vlees afgetopt met vlees mee gerookt. Heeerrrlijjkk.

Persoonlijke aandacht

Nadat ik mijn bestelling had gedaan kreeg ik een persoonlijke email waarin me werd verteld wanneer de bestelling gepakt zou worden en verstuurd. De persoonlijke mail verraste me.... van andere partijen krijg je een mail vanuit een systeem. Alles netjes geregeld, verpakt en ontvangen. De ontvangst wederom met een persoonlijk geschreven kaart. Dank jullie wel voor de persoonlijke aandacht, dat valt op! Ik ben blij met de geleverde spullen, alles past en ik gebruik het met plezier.

Zeer snel geleverd zeker fijn

Goede service en levering

Spit in fire rotisseriespit en meater + gekocht in één pakket met daarbij een kip-rub gekregen voor een uitstekende pakket prijs. Telefonisch uitstekend geholpen met mijn vragen hierover, zelfs in de winkel nog gekeken of de spit in fire ook op mijn bastard past. Netjes verpakt in een doos met piepschuim tegen beschadiging en direct verstuurd.

Zoals het hoort

Mijn bestelling werd snel geleverd door DPD. Nog even contact gehad met Daan van ProBBQshop over iets en ik kreeg een goede tip. Voor mij reden om weer iets te gaan aanschaffen bij ProBBQshop als dat nodig is.

Geweldig bedrijf met snelle levering !

Vrijdagmiddag besteld, zaterdags in huis. Deugdelijk verpakt. En een mooie persoonlijke boodschap als bedankje. Ga zo door, ik ga zeker vaker wat bestellen.

Snelle levering + vriendelijk personeel

Er werd voor verzending nog gemaild of het wel klopte wat ik had besteld aangezien het om accessoires ging van verschillende merken. Toch fijn dat er mensen meedenken, ondanks dat ik al mijn eigen onderzoek had gedaan waaruit bleek dat het zou passen.

Product zoals verwacht!

Product is zoals verwacht, was op tijd thuis en een leuk persoonlijk briefje erbij! We gaan er zeker vaker bestellen.

Via bol.com een bestelling gedaan bij pr bbq shop. Snelle levering en op de pakbon gewoon een persoonlijk bedankje voor de bestelling. Dit maakt het allemaal gewoon persoonlijker.

Mooie site, snelle levering

Mooie site welke goed verdeelt de producten weergeeft: snelle levering tegen goede prijs. Top!

Prima totaalervaring!

Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering, goed verpakt.

Super !!!

Geheel zoals afgesproken en prachtige produten In en woord SUPER!

Top service en binnen 24 uur spullen in huis.

Snelle levering van je spullen, en mocht iets niet voorradig zijn, wordt je telefonisch goed verder geholpen om eventueel een alternatief te zoeken. Top!!

Top bedrijf

Top service, goede/ snelle levering.

Erg klantvriendelijk en denkt mee.

supersnelle bezorging, scherpe prijs en persoonlijke benadering.

Helemaal blij met mijn nieuwe kolen, aanmaakblokjes en kokos briketten. Zelf nog een houtskool skull ontvangen omdat het pakket in twee delen kwam. Dit was mijn tweede bestelling en ben zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en leveringssnelheid.

Prima snelle bezorging

Goed product en snelbezorgd!!!!

Snelle levering en wat ik heel er leuk vond was de persoonlijke note op de afleveringsbon!

Perfecte snelle service

Snel geleverd. Alles naar wens

Goede complete winkel voor Outdoor Cooking met uitmuntend personeel

Het begon in maart met het kopen van een koud rook generator en eindigde in augustus met de koop van tweede Kamado Joe. Erg behulpzame en zakenkundige broers. Winkel is nog niet klaar, ik hoop dat ze ook een toog bouwen en wat food serveren.

ProBBQshop doet wat het zegt

ProBBQ shop wordt door ons als zeer prettig ervaren. Ze doen precies wat ze aangeven op de site. Op de factuur stond nog een geschreven bedankje. Erg attent.

fijne manier van verkopen

Wij hebben op een prettige en rustige manier uitleg ontvangen over de BBQ. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken. Absoluut een aanrader!

Geweldig!

Via chat geinformeerd en snel geholpen. Joetisserie en charcoal basket volgende binnen. Beter kan eigenlijk niet.

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem