Plaatste mijn online bestelling, kreeg meteen een berichtje met bevestiging. Ook een helder verhaal over mijn bestelling en een onderdeel dat even niet op voorraad was, met duidelijke alternatieven of geld retour. Mijn keuze werd direct netjes afgehandeld en mijn spullen afgestuurd. Prijs goed, service perfect. Ik kom hier terug.

Snelle levering goed materiaal

Snelle levering, mooi product, heel blij mee

Snelle levering, mooi product, heel blij mee. Nog niet gebruikt, maar dat komt goed

Prima geholpen via de chat en snelle verzending

Vraag over het bestelde product werd snel beantwoord via de chat. Na bestelling ontving ik 5 minuten later het trackingnummer en producten waren volgende dag in huis. Netjes ingepakt. Ik ben dik tevreden!

bezorgd naar verwachting

leuk om te zien dat er een online shop is met een focus op wat geavanceerde accessoires. Prima ervaring, ik zal terugkomen.

Gemakkelijk te bestellen en zeker concurrerend qua prijs.

Heel goed product, snel geleverd

Na gebeld te hebben dat ik nog niets gehoord had over mijn product, werd er gezegd dat het niet meer leverbaar was. Aangezien ik zelf moest bellen, verontschuldigde zij zich en werd ik geüpgrade en kreeg ik een duurder en beter product. Top !

Een uitstekend product.

Supermooi vormgegeven en geeft de temperatuur nauwkeurig aan. Nu lukt braden van grote stukken nog beter en gemakkelijker.

Verbazingwekkend goed!

Zeer snel en goed geholpen.

Persoonlijk tintje

Via internet besteld en de bestelling is keurig op tijd geleverd. Op de pakbon stond een persoonlijke boodschap geschreven. Dit zie je tegenwoordig niet zo snel meer. Al met al een goede service en ondanks een internet bestelling toch nog een persoonlijk tintje.

Prima product, snel geleverd

Ik heb de rvs chimney cap besteld voor mijn Monolith bbq. Past perfect (je moet de maar voor de Kamado Joe hebben). Snel in huis.

Mooie ervaring in de shop

Deze twee broers en liefhebbers nemen je mee in de wereld van het bbq-en en laten je graag zien welke methodes goed werken en welke smaken van rubs of sauzen het best smaken!

Duidelijke website en snelle levering

Blij met de snelle correcte levering en gepersonaliseerde notitie.

No nonsense - gewoon leveren

Super ervaring, ze leverde snel (binnen 1 dag). Was goed verpakt en ze waren met heel veel andere de goedkoopste maar gaven wel iets extra nog erbij.

bestelling prima uitgevoerd

Goed gereageerd op het feit dat het artikel niet op voorraad was. U bood een demo exemplaar aan dat onbeschadigd en op tijd werd afgeleverd.

Kwaliteit en kennis onder een dak

Vriendelijke bediening en veel advies. Ruim assortiment en veel kwaliteit.

Snel geleverd en goed verpakt.

Zat ook een leuke, met de hand geschreven, boodschap bij. Zo wil je als klant behandeld worden. Zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Ga zo door.

Supersnelle en goede bezorging

Super snelle en goede bezorging. Keurig verpakt en de persoonlijke noot bijgevoegd in de doos is leuk!

Snelle levering en snelle reactie op vragen

De vraag bij mijn bestelling werd direct beantwoord. Spullen de andere dag in huis met handgeschreven tekstje. Zeker geen onpersoonlijke webshop zoals er zoveel zijn!

Duidelijke website, prijzen ok, snelle levering. Klein stukje handgeschreven tekst op pakbon geeft een goed gevoel.

Echt (waar) snelle bezorging.

Wij zijn meer van de fysieke winkels, omdat de meeste online winkels een snelle levering binnen 24uur beloven, maar niet nakomen. ProBBQshop zegt levering binnen 2 dagen en komt dat ook na. Heel persoonlijk en zeer gewaardeerd, de persoonlijke krabbel van Dick op de pakbon. Nu ga ik genieten van de lekkere sauzen en de Meater thermometer.

Zeer goed!

Thermometer niet leverbaar en kwamen gelijk met een goed oplossing en een duurdere meter voor dezelfde prijs!

Supersnelle levering en top communicatie

Spontaan alternatief artikel voorgesteld omdat het bestelde artikel niet op voorraad was, vlotte commuicatie en top service.

snelle levering , en het persoonlijk bericht bij de levering is natuurlijk zoals het hoort , super klantvriendelijk . product is ook perfect.

besteld door middel van handig bestelsysteem en in no time perfect afgeleverd. Daar hou ik van @

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem