besteld door middel van handig bestelsysteem en in no time perfect afgeleverd. Daar hou ik van @

Mooi assortiment en goeie kwaliteit

Bestellen betalen en snel geleverd

Betrouwbaar met persoonlijke boodschap

De meater+ besteld via pro bbqshop, zeer snelle levering en zorgvuldig verpakt. op de pakbon nog een handgeschreven boodschap, echt verrassend en leuk om zo te ontvangen!

Goed en snel ondanks de corona problemen

Ziet er kwalitatief goed uit , en dan even het persoonlijke zinnetje op de afleverbon vind ik erg prettig .

Niet feilloos, maar wel goed gecommuniceerd!

Na bestelling en betaling, bleken niet alle gekochte goederen beschikbaar. Er werd goed gecommuniceerd en een gepaste oplossing gevonden.

Goede service.

Fijne klantenservice! Niet alles op voorraad wegens leveringsproblemen door Corona. Afgesproken dat hetgeen wat op voorraad was geleverd zou worden. Testbestand retour op rekening. Volgende dag had ik alsnog mijn spullen binnen en op zondag kreeg ik een mailtje dat het testbestand retour was gestort. Goede producten. Prima prijzen. Erg tevreden. Vincent Coops Veldhoven

Super !!!!

Snelle levering en met een persoonlijke note op de afleverbon. Helemaal top , bedankt !

Goed snelle levering

Ook leuk de handgeschreven boodschap op de pakbon. Dat zie ik niet gebeuren bij Bol

Snelle levering en heel vriendelijk

Ze wensten me veel plezier met her barbecuen .met de pen op de factuur geschreven. Nou dat is toch aardig.

Doen wat ze beloven!

Grid lifter besteld en direct de volgende dag in huis, echt TOP!

Vriendelijke service

Artikel was wel verkrijgbaar in de webshop. Echter niet voorradig. Lijkt me handig als voorraad en aanbod synchroon lopen. Verder goed opgelost.

Prima shop, doen wat ze beloven, scherpe prijzen

Bestelling kwam eerder dan verwacht. De mannen communiceren met humor. Prima spullen geleverd tegen een scherpe prijs.

Snelle levering goede prijzen

Meater + besteld. Prijs was prima. Levering was prima. Mailtjes die ik ontving duidelijk en alleen benodigde info (geen spam)

Goede duidelijke website, goede chatfunctie, prijs-kwaliteit prima

Via de site een Kick Ash Basket en een Kick Ash Can besteld. Ondersteuning via de chatfunctie. Leuke vriendelijke reactie van Daan. Werd snel utigeleverd, maar pas een week later door DPD uitgeleverd. Bestelling was lang blijven liggen in het depot Veenendaal, van Veenendaal naar Oirschot....Maar daar kan ProBBQshop verder niets aan doen.

Gewoon supergoed

na het bestellen bleek, wel in 2 delen, dat beide artikelen niet leverbaar waren. Via mail en telefonisch contact zijn alternatieven aangeboden, ook met de garantie dat ik "ze weet te vinden":), als eea niet werkt/kapot gaat. Supertof bedrijf!! Way to go Daan!!

Snelle levering en vervangend product

Wat ik besteld had stond 'op voorraad' op de site. Helaas was dit niet het geval. Ik kreeg snel mail met een duurder alternatief tegen dezelfde prijs als die ik had besteld. Ik ben er heel blij mee.

ProBBQshop is een TOP shop

Leuk contact gehad, de mannen hebben humor. Eerder dan aangekondigd geleverd. Alles conform specs en voor een scherpe prijs.

Snelle levering , goede prijzen

Erg goed en snelle reaktie

Alles volgens afspraak geleverd en goede communicatie en prijs

Geweldige service

Er wordt goed meegedacht met de klant. Een besteld product bleek niet op voorraad. Keurig een persoonlijke mailtje ontvangen met de vraag of een alternatief product met directe levering acceptabel was òf uitstel van levering. Directe en persoonlijke communicatie. Daar houd ik van!

Verpakkingen kapot, alles onder de rotzooi

Ik kreeg vandaag mijn pakket binnen; verpakking van de kolen was kapot in de doos, dus alles onder de zwarte smurrie. 2 rubs zaten wel in een plastic zakje maar die waren daarin kapot gegaan! Al met al zeer slechte levering!

Snelle service en bezorging!

Goede prijs, snelle service en bezorging. Nog een persoonlijk handgeschreven berichtje op de pakbon. Super!

Snelle levering. Mooi spul

Snelle levering. Mooi spul

Uitstekend geholpen met de keuze voor een bbq controller!

Het item wat ik had besteld, was niet meer op voorraad. Hier ben ik over gebeld en kreeg andere opties uitgelegd. Veel informatie en fijn geholpen!

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem