Betrouwbaar en attent

Keurige en snelle en professionele afwikkeling. Binnen 2 dagen geleverd ( regenhoes voor mijn Guru Grill ) terwijl het product op veel plaatsen was uitverkocht. Tevens bij de aflevering een persoonlijk geschreven briefje erbij van de ProBBQshop. Zeer attent en een betrouwbaar adres.

Top service en ook nog snel geleverd!

Maandagochtend via de chat contact gehad en kunnen bespreken wel plate setter ik het beste kan aanschaffen. De volgende dag werd deze keurig geleverd. Netjes verpakt en dat alles voor een nette prijs. Top dus!

Helemaal geweldig

Besteld en snel geleverd

Persoonlijk

Bij levering zat een persoonlijk briefje. Snelle levering

Snelle levering, goede producten en vriendelijke service

Snelle levering, goede producten en vriendelijke service

Prima webshop

Ik heb een aantal producten besteld. Van één van die producten duurde de levering iets langer. Ik ben er netjes over gebeld. De prijzen zijn hartstikke netjes en ze hebben een ruim assortiment.

Vriendelijk geholpen met goed advies.

Niet alle producten van mijn bestelling waren voorradig. Op basis daarvan ben ik teruggebeld en hebben ze een goed passend alternatief aangeboden. De dag erop was alles in huis en kon de BBQ aan.

Goede website, ruime keuze en vriendelijke service

na het bestellen, kreeg ik netjes een mailde dat de voorraad vertraging had opgelopen en of dit een probleem was. Na antwoord op deze mail zat er in het pakketje een kort handgeschreven bericht als dank voor het begrip en extra wachten. Erg attent. Ga hier zeker vaker bestellen, goede website met ruime keuze en goede beschrijvingen.

Prima service, goede producten

Goede service, snelle reacties, goede producten

Bijna perfect

Perfectie bestaat niet, anders had deze winkel het zeker gekregen

ontzettend klantvriendelijk

meedenkend. flexibel. klantgericht.goede service

prima service geleverd

snel geleverd. Fijn!

bbq onderdelen en houtsnippers gekocht.

alles volgens afspraak geleverd! fijn samenwerken op deze manier!

top samenwerking

Uitstekende service!

Houtskool besteld. In notitieveld gevraagd om een gouden recept-tip. En jaar hoor, er zat een recept in voor spareribs! Te gek, dit weekend gelijk proberen!

Duidelijke communicatie, persoonlijke touch

Mijn bestelde product bleek niet direct leverbaar. Twee keer proactieve berichtgeving hier over gehad, met de keuze of ik op het product wilde wachten of dat een andere oplossing de voorkeur had. Vervolgens een levering met persoonlijk boodschap op de factuur.

Perfect apparaat, en snel geleverd!

Meater+ besteld, en meteen heel veel plezier van. Ik ben blij deze gadget gevonden te hebben, werkt perfect!

Personal touch, leuk!

Voor het eerste bestelt, alles soepel afgehandeld met snelle verzending. En het allerleukste! Een persoonlijke boodschap bij de bestelling!

Persoonlijke service en verstand van Barbecuen!

Bij ProBBQShop.nl weten ze waar ze het over hebben. Je merkt aan alles dat de mannen zelf onwijs enthousiast zijn over de spullen die ze verkopen. Je krijgt een eerlijk advies en ze zijn niet te beroerd om je ook s'avonds rechtstreeks te woord staan. Kom hier zeker terug voor m'n accessoires.

Snelle levering, boven verwachting

Mijn artikel was niet voorradig, toen gratis upgrade gekregen. Dus duurdere uitvoering van een ander merk. Helemaal top!

netjes te woord gestaan en snelle levering.

goed. een artikel was niet aanwezig, waar ik netjes over gebeld werd. duidelijk afspraken gemaakt een onderdeel wat wel op voorraad was werd netjes opgestuurd en rest bedrag terug gestort.

Snelle levering. Probe werkt prima

Snelle levering. Probe werkt prima

advies en service uitstekend

Nuttig advies, snelle levering

Prima service.

Mooie shop in wording. Straks als het klaar is zeker de moeite waard om de winkel in Velp (Gld) nog eens te bezoeken.

Goede klantenservice

Mijn bestelde product was niet leverbaar, ik kreeg hier snel bericht over en een gratis upgrade in product. Snelle levering!

Fruithoeve 21

6846JG Arnhem