Deskundig en snel!

Daniel van Mijndomein.nl handelde snel en accuraat toen een van mijn websites door een plug-in issue niet meer online was.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

geweldig

Ik was heel snel geholpen door Daniel.

Snel en goed opgelost door Daniel

Wordpress installeren vanuit Plesk ging in 1e instantie niet. Pro-actief heeft Daniel aangeboden om het te doen. Erg fijn. Nu kan ik verder.

5-sterren klantenservice waar je blij van wordt

Daniël van MijnDomein reageert snel, vriendelijk en concreet. Hij levert een topservice, echt héél fijn, juist vlak vóór het weekend!

Snel en goed bedankt!

Tevreden

Na een melding van onze kant (in de avond) was ons probleem de volgende ochtend al direct opgelost. Zeer snel en adequaat geholpen.

Tevreden klant

Ik heb mijn domein en hosting verhuisd, en betaal een derde van wat ik voorheen deed. De klantenservice is niet telefonisch bereikbaar, wat ik heel onhandig vindt, maar ze hebben .e wel heel goed geholpen om mijn 12 jaar oude code op te poetsen en mijn site weer in de lucht te krijgen.

Daniel helpt heel adequaat

Deskunding / nauwkeurig, altijd fijn om geholpen te worden door Daniel.

Ik werd prettig en vriendelijk geholpen via de chat!

heel erg goed geholpen

Super bedankt Daniël! Voor je goede hulp!

Tip top !

Daniel gaf me een goede duidelijke uitleg, en reageerde vooral heel snel !

Uitstekende klantenservice.

Als non-developer heeft de customer service mij enorm vaak geholpen met technische zaken en problemen.

Perfecte service

Snel en goed geholpen

Snelle en correcte (re)acties

Snelle en correcte acties op een vraag Direct verholpen en opgelost.

top!

Mijn wordpress liep vast en Daniel heeft direct meegekeken en het opgelost, dankjewel!

In 2e instantie, duidelijk Helder en snel!

In eerste instantie kon ik niet goed worden geholpen en werd het mij niet duidelijk genoeg gemaakt wat ik anders moest doen op wp te installeren. Een andere collega deed dat gelukkig in een keer

Ik had op een bestaand domein een nieuwe Wordpress site gemaakt, maar dan als test in een subdomein. Omdat ik geen idee had hoe ik die inhoud naar het hoofddomein moest verplaatsen heb ik maar de vraag aan het servicecentrum gesteld. En die hebben dat voor mij snel en vakkundig uitgevoerd.

Snel en goed geholpen

Ik had mijn site offline gezet en kon er zelf niet meer in. Direct opgelost door Daniël en een link gekregen naar een betrouwbare offline-plugin. Geweldig!

Vlot en helder

Ik ontving vlotte en heldere reacties op mijn vragen.

Geweldig snelle service bij probleem website

Mijn website was al enige tijd niet meer zichtbaar. Dat wist ik, omdat ik van MijnDomein had mee gekregen dat mijn website, gebouwd in Wordpress, om veiligheidsredenen niet meer zou worden ondersteund. Ik was al zover om mijn website opnieuw in Websitemaker (een geweldig product van MijnDomein) te gaan bouwen. Toch maar even de helpdesk van MijnDomein benaderd. Binnen 2 dagen was mijn website toch weer zichtbaar en de ondersteuning blijft. Alles goed was heel fijn achter de schermen geregeld. Geweldig! Met dank aan Daniël. Top service!!

Prima helpdesk

Vragen worden snel opgelost

Snel vriendelijk meedenkend

Ik ben blij met Daniël hij helpt me voortreffelijk als er problemen zijn met mijn site. Vriendelijk, geduldig, meedenkend en snel. Top een 10 dankjewelllllll

Snel en praktisch

Snelle hulp voor een praktisch vraagstuk. Top geregeld!

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad