Goede ervaring!

Snel bezorgd en goede zaden.

Mooi assortiment

Mooie website,overzichteljjk. Het assortiment is ook prima. Snelle levertijd.keurig verzorgd.

Pleased!

Always pleased with the overall service

Geweldige service!

Mijn bestelde artikelen waren waarschijnlijk zoek geraakt bij Post NL, want ze kwamen maar niet binnen. Toen ik dit meldde kreeg ik echt heel snel een reactie (ook al was het al ‘s avonds) en hebben ze het nogmaals opgestuurd. Wat een service! Raad het zeker aan om hier te bestellen!!

Easy to deal.

Thanks Just what I wanted.

Commande et livraison plutôt rapide !

Bonjour !

Veel keuze tussen biologische zaadjes en heel klantvriendelijk!

Toen ik mij wat zorgen maakte waar mijn zaadjes onderweg waren kreeg ik gelijk antwoord. Mooie klantenopvolging!

I have not received the order yet it takes too long.

What to say in addition...

Very helpful.

Unfortunately I haven’t received my order yet,. But that appears to be my fault having given a wrong post code. Maybe it will turn up. The tracking worked well and your staff were very helpful.

Mon colis n'est jamais arrivé... et je n'est aucun suivi

Colis n'est jamais arrivé... j'attends toujours

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en netjes alles ontvangen. Goeie service.

Altijd snel en goed geleverd

Ik heb nu een aantal keer besteld, word altijd snel geleverd en ze hebben nog nooit iets verkeerd geleverd of incompleet. Dat gebeurt mij helaas elders wel. Erg blij met dit bedrijf

Très réactive, envoie rapide et graines de bonne qualité, wonderful!

Satisfaisante

J'ai commander des graines via la France car dans mon îles la livraison n'est pas possible..n'ayant moins je suis satisfaite des services et du prix des produits..ce que j'ai beaucoup apprécié c'est qu'à chaque étape entre la commande est la livraison,j'ai reçu un mail qui me disait exactement où était mon colis et ça jusqu'à la réception donc je suis satisfaite. Je ne mets pas 5 étoiles car il aurait fallu que je soit livrer directement chez moi mais je pense refaire une commande...

Supersnelle service.

Ik bestelde slechts twee zakjes zaad. Die werden de volgende dag keurig door de brievenbus gegooid. Gratis!!!

Altijd reactie

Bij mijn contacten met DGS is het voor hen geen probleem antwoordt te geven. Fijn om te weten.

Alles bestens

Alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd een snelle levering.

Veel keuzes en altijd een snelle levering. Voor mij de beste leverancier.

Super bedrijf!!

Hele goede ervaring mee. Op de site alles overzichtelijk en duidelijk aangegeven. Levering is altijd perfect. Ik heb al zo veel gezaaid en ondertussen gegeten (tenzij de slakken me voor waren). Altijd komen me zaadjes uit!! Heb absoluut niets te klagen. Toppers zijn het met top kwaliteit aan spullen.

Commande livree comme prevu

Commande avec livraison rapide

Op tijd, goede zaden

De zaden ontkiemen goed. Ik vind vooral de microgreens combo pakket een goeie idee.

Super snel geleverd, de kwaliteit kan ik helaas nog niets over zeggen :)

Facile et rapide

Commande très facile et réception des produits en moins d’une semaine.

Perfecte levering in Hongarije

Al vele jaren bestel ik biologische zaden bij Dutch Garden Seeds. Maar een jaar geleden heb ik gedaan wat ik altijd wilde, nl. geëmigreerd. Ben nu bezig met het aanleggen van een grote moestuin, kruidentuin en bloementuin inclusief een pluktuin. Vele fruitbomen zijn al aangeplant. De levering van de vele zaden voor de moestuin was erg vlot naar Hongarije. Complimenten voor de consumenten service! Altijd een vriendelijk emailtje of berichtje. Hoe anders is dat tegenwoordig!

Prettige website, ruim assortiment en snelle levering

Ik moestuinier nog maar kort en heb nog geen ruime ervaring om zadenleveranciers te vergelijken, maar wat ik aan zaden heb gekocht komt allemaal van Dutch Garden Seeds en daar ben ik heel tevreden over

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam