Fijne kieshulp, bij met mijn hoepel

Ik wilde een hoepel, maar had geen idee welke. Tegenstrijdige recensies op verschillende sites en wat paste eigenlijk bij mij? De kieswijzer van fitnesshoelahoep raadde een iets kleinere en aanpasbaar in gewicht aan. Hij zag er ook nog eens heel tof uit. Kostte iets meer, maar voor kwaliteit wil ik best iets betalen. Toen ik de delen in elkaar geklikt had vond ik hem alsnog enorm en ik twijfelde of het me zou lukken. Maar het gaat heerlijk. Ik ben blij, hoepelen is bijna een meditatie.

Prima klantenservice

Ondanks dat de hoelahoep niet voor mij geschikt was kreeg ik een snelle reaktie voor het retourneren. Prima afwikkeling

Prima hoepel

Goede site om een hoepel te bestellen Snelle levering

Aangezien het veelbelovend is om je buikspieren te trainen met een fitnesshoelahoep, ben ik overstag gegaan om er 1 te kopen. Het is wel even wennen, had de tweede dag veel spierpijn en moet het echt leren. Maar het gaat steeds beter, de aanhouder wint! Het is leuk om te doen, maar ik doe het nog te kort om al resultaat te merken. Hopelijk komt dat nog.

Zowel product als klantenservice waardeloos

De hoepel schoot los tijdens het hoepelen waardoor hij door de kamer vloog. Hierbij zijn een vaas, schaal en kandelaar gesneuveld. Tijdens het bellen met de klanten'service' vertelde mevrouw dat de hoepel dan niet goed in elkaar is gezet. Haar instructie, "goed aandrukken totdat het klikt. Wanneer je er dan hard aan trekt en de delen blijven aan elkaar zitten, zit hij vast." Dit hebben we met twee man meermaals geprobeerd maar de hoepel blijft losschieten. Mevrouw bleef dezelfde tekst herhalen, toonde totaal geen begrip en kwam met geen enkele oplossing behalve "beter aandrukken/ik kan er ook niks aan doen". Met de hoepel kon absoluut niets mis zijn. De hoepel gaat retour en ik koop elders een nieuwe. Nooit meer fitnesshoelahoep voor ons.

Prima service en levering

Via site de goede hoelahoep gevonden, meer keuze leuke kleuren, bestelling en afleveren oké. Alleen de keuze mogelijkheden van aflevering erg gecompliceerd

Zeer goede, vlotte service

Hoelahoep op zondag besteld en op maandag al in huis!! Netjes verpakt geleverd. Een duidelijke instructie hoe de hoelahoep in elkaar te zetten en op de site staat een instructievideo en een opbouwschema.

Vind het leuk om te doen maar helaas bewegen de veren in de hoeoel

Vind het jammer dat je de veren hoort bewegen

Vlotte levering.

Prima, snel en netjes afgeleverd.

Met deze hoelahoep is sporten iedere dag een feestje!

Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste hoepel en van de week kwam mijn tweede hoepel binnen. Ik vind het heerlijk om iedere dag even te hoepelen. De hoepels zijn van top kwaliteit! Het is vlot bezorgd en netjes verpakt.

Geweldig ding

Het is mij nooit gelukt om te hoelahoopen, wat fijn dat het hiermee wel lukt!! Het is de goede houding vinden (dankzij de instructiefilmpjes op de website) en je kunt aan de slag. De hoelahoop doet echter wel pijn aan je zij in het begin en je krijgt er blauwe plekken van. Doormiddel van een buikband/zweetband te dragen was dit probleem ook opgelost. Langzaamaan opbouwen helpt. Zo blij met mijn aanschaf!

Hoepelen is top sport

Ik ben nog maar net begonnen, voor mij was het lastig om de hoepel hoog te houden, bij mij ging de snelheid van de hoepel er af omdat ik waarschijnlijk iets niet goed deed. Het was een beetje uitproberen hoe ik de hoepel hoog kon houden. Eindelijk had ik het onder de knie, mijn benen moesten naast elkaar ( ipv een been naar voren)en de voeten iets uit elkaar, door dit lange uitproberen zat ik idd onder de blauwe plekken. Voor nu dus even rust, en het hoepelen opnieuw oppakken volgens opbouwschema.

Snelle verzending, voldoet aan verwachting

De hoelahoep werd snel verzonden en voldoet aan de verwachting. Ik heb verder nog geen ervaring met hoelahoepen (vroeger als kind wel een hoelahoep gehad) maar zo’n fitness hoelahoep, we gaan het ontdekken :) .

Goede hulp (door middel van vragen) bij het samenstellen van de hoepel. Hij bevalt mij prima. Moest even wennen en in het begin was ik nog stijf, en had ik spierpijn. Maar geleidelijk aan voel ik de rugpijn ook iets minder worden, en hier doe ik het voor.

moeilijk

ik ben erg blij met de hoepel maar kreeg hem niet goed in elkaar. Ik ging hoepelen en er vlogen wat stukken door de tuin. Na vele pogingen heeft mijn man het 's avonds gedaan. die heeft schijnbaar meer kracht. Maar nu kan ik weer fijn hoepelen en ben ik er heel blij mee.

Snel binnen en stevige hoepel

Makkelijk gemonteerd, de stukken even goed doorduwen tot je 'klik' hoort. Hoepelt heerlijk, stevig en het foam is comfortabel.

Perfecte levering

De hoelahoep is precies zoals beschreven in de webshop. Nu nog mee oefenen.

Super goed geadviseerd

Goed ding iedereen doet met me mee en vind t ook leuk om te doen! Het is voor beginners een goed begin.

Top hoelahoep en supersnelle levering

Ene dag besteld..volgende al binnen. Keurig netjes verpakt. Goed geslaagd!!

Toffe hulp, snel bezorgd en makkelijk te monteren

Met behulp van een superhandige vragenlijst werd mijn hoepel samengesteld, besteld en snel bezorgd. Door enthousiasme gelijk alles in elkaar gezet en gehoepeld (maar te lang) dus flinke blauwe plekken. Rustig opbouwen dus! Al met al een super fijn ding en mij dochter van 11 doet graag mee .

Snelle en correcte levering van de hoelahoep.

Op de site van Fitnesshoelahoep.com werd in enkele stappen al snel duidelijk welke hoelahoep voor mij geschikt is om mee te starten. De hoelahoep is zeer gemakkelijk in elkaar te steken en oogt zeer mooi door de mooie kleurtjes. In een gratis bijgeleverde videoles werd stap voor stap uitgelegd hoe de hoelahoep te gebruiken, waardoor ik al snel langs één kant een minuut de hoelahoep kon draaiende houden. Ik vermoed dat de andere kant ook snel zal lukken. Ik ben zeer blij met mijn aankoop!

Tevreden over artikel en snelle levering en geweldig dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.

Tot nog toe prima

Nog niet veel gebruikt( lukt nog niet), maar hoelahoep ziet er goed uit. In enkele dagen geleverd. Geen klachten.

Positiviteit en vrolijkheid in een doos.

Een hoepel is toch maar een hoepel? Totdat je nazoekwerk gaat doen en er als leek niet meer aan uitkomt. Dankzij de keuzehulp viel mijn oog op de Rainbow Adjust Me. De volgende dag had ik mijn nieuwe ‘partner in crime’ al in huis. Speelsheid, positiviteit en vrolijkheid verpakt in een doos. Het in elkaar zetten verliep heel eenvoudig. De hoepel is solide en vervormt niet. Ik schrok wel even van het gewicht. Hoe moet ik dat rondgedraaid krijgen en hoog kunnen houden? Dat blijkt wonder boven wonder goed mee te vallen. Het advies is om te starten met 1 minuut. In je enthousiasme denk je hier niet meer aan. Binnen enkele uren en zeker de volgende dag zul je, je berouwen. De snelle levering, goede verpakking en een topproduct maken het review waardig. Laat het kind in je los met deze unieke vorm van fitness en body sculpture. Het vraagt langzaam opbouwen en veel oefenen…. Ik ben fan!

Favoriete workout

Mooie en ook stevige hoepel. Design is top. Leukste manier om fit te blijven.

Arendshorst 48

7414hp Deventer

Over Fitnesshoelahoep.com

Van hoelahoepen word je vrolijk en het is ook nog eens goed voor je buikspieren en je slanke lijn. Onze hoelahoeps zijn groter en zwaarder en daardoor eenvoudiger hoog te houden. Bovendien worden door het extra gewicht je buikspieren extra getraind.