Vernieuwend

In het begin even aanpassen, maar blijven oefenen is de boodschap.

De.band voldoet aan de dikte tegen gevoeligheid rondom de taille

De dikte en bescherming van de band is goed. Mijn tIlleombang is 86 cm. Maat s/m was beschreven goed voor een taiillemaat tot 100 cm maar bij mij omsluit het nét maar de omvang van de band. Denk dat jullie bij maatje s/m beter tot 90 cm kunnen hanteren i.p.v. 100 cm.

Makkelijk in elkaar te zetten

Snelle levering Edere dag 1/4 uur hoelahoepen en je figuur verbetert Ook leuk om te doen, je wordt er vrolijk van!!!

Perfecte bezorging perfecte hoepel

Heel fijn dat ik vooraf de hoepeltest kon doen. De hoepel past perfect bij me.

Voldoet aan alle wensen

Voldoet aan alle.eisen. Alleen hoe moet je het leren staat niet op de beschrijving. E

Goede service en lekker aan het oefenen

De hoelahoep kwam binnen en met het in elkaar zetten kwam ik er achter dat twee stukken niet goed in elkaar klikte. Na mail contact werden snel nieuwe stukken opgestuurd. Nu, elke dag oefenen. Zelfs de rest van de familie oefende vrolijk mee! Het is niet zo makkelijk, maar met volhouden en oefenen moet het zeker gaan lukken.

Top geregeld netjes verpakt en juiste informatie welke geschikt is

Top geregeld

Super snelle service

Door het vragenformulier in te vullen voor een advies op maat heb ik de ideale hoelahoep dan ook super snel ontvangen. De volgende dag kon ik al aan de slag met de hoelahoep. Nu nog veel oefenen om de hoelahoep hoog te houden. Maar dat gaat lukken de motivatie is er! Bedankt voor de service MVG Judith

Prima, exact wat ik verwachtte

Even oefenen en het werkt. Intensieve oefening en goed vol te houden. Je pakt de hoelahoep sneller als een gewoon apparaat, dus mensen met een druk leven kunnen de oefening snel tussendoor doen

Mijn ervaring is heel goed

Je ziet door de hoelas niet de hoops meer. Door middel van de test weet je welke hoela hoop bij je past! Blij met de hoela hoop keuze (heb 1 kleur), snelheid van handelen en opsturen. Ik was binnen no time aan het hoela hoopen. Dank jullie wel!

Snelle levering van buikband , Is goede kwaliteit

Super netjes en fijn geregeld

Superhoelahoopie!

Product voldoet aan verwachting, leveringssnelheidsbelofte wordt nagekomen en bijgeleverde info om verantwoord te hoopen is goed.

Heerlijk om te oefenen.

Best lastig om het te leren, maar oefening baart kunst.

Heel plezierige manier om met de hoelahoep aan je conditie te werken.

Leuke en gemakkelijke manier om aan je fitheid te werken. Ik ben met veel plezier elke dag een paar minuten bezig.

Een goed advies voor de juiste hoelahoep, die ik vervolgens supersnel in huis had!

Ik kon niet goed beslissen welke hoelahoep bij mij zou passen, maar door middel van de vragenlijst met daarbij een advies per email was de keus snel gemaakt.

Ontspannen bezigheid met Nostalgie

Het was even wennen weer voordat ik het ritme had gevonden . Eerste 3x een mislukte poging maar daarna kreeg ik de smaak te pakken. Wat doet dit aan mijn jeugd denken maar het is vanwege de zwaarte en de grote een stuk intensiever. Ik hoelahoep nu iedere dag ben er een beetje verslaafd aan ….

Goede service!

Zeer snelle levering! Adviezen d.m.v. een vragenlijst is ook fijn.

De informatie op de site is heel handig als je niet weet wat voor hoelahoep het meest geschikt is. De eerste aarzelende hoelahoeppogingen mislukken (natuurlijk) maar de heldere aanwijzigingen en de tutorials motiveren om vol te houden. Kortom, ik ben blij. Wel nog een tip: als je wil stimuleren dat de hoelahoep ook tijdens reizen gebruikt wordt is een tasje erbij doen een aardige attentie.

Goede service, goede communicatie, goed product

Fitnesshoelahoep heeft een duidelijke website, waarop goed uitgelegd wordt wat de mogelijkheden zijn. De kieswijzer gebruikt voor het kiezen van de juiste hoelahoep. Nu fanatiek bezig met het opbouwschema.

Klantvriendelijke service

Snelle en keurige levering

Snelle levering, volgende dag na bestelling

Heel netjes verpakt, snel in elkaar te zetten, en hoelahoepen maar!

Super...

Eindelijk eentje die goed is. Echt super

Voldoet aan mijn verwachting

Snelle afhandeling vandaag besteld de volgende dag al thuis. In elkaar zetten ging zonder problemen. De introductiefilmpjes zijn duidelijk en zorgen ervoor dat je de hoepel op de goede manier gebruikt. Het hoepelen viel me niet tegen maar er moet nog wel flink geoefend worden,ik ben gemotiveerd en vind het leuk om te doen. Ga er zeker mee door.

Snelle levering en SUPER hoelahoep.

Arendshorst 48

7414hp Deventer

Over Fitnesshoelahoep.com

Van hoelahoepen word je vrolijk en het is ook nog eens goed voor je buikspieren en je slanke lijn. Onze hoelahoeps zijn groter en zwaarder en daardoor eenvoudiger hoog te houden. Bovendien worden door het extra gewicht je buikspieren extra getraind.