Fijne hoepel, snelle levering

De hoepel is mooi, en werd snel geleverd.

Ik heb het nu 4 dagen en ik bouw mijn workout op volgens het aanbevolen schema. Dat is nu 2 minuten in totaal. Het is zeker niet moeilijk, mijn lichaam weet het nog van de kindertijd blijkbaar. Linksom heb ik het blijkbaar als kind niet gedaan dus die kant is wel hard werken, ha ha. Ik heb geen blauwe plekken, wel zijn een paar plekken gevoelig. Als het zo gevoelig blijft overweeg ik de speciale riem ook aan te schaffen. Omdat het nog maar 2 minuten zijn kan ik nog niks zeggen over het afvallen of conditie of bespiering. Vraag het mij later nog een keer!

Afgelopen week de New Style 1.8kg gladde binnenkant besteld. Op advies van de keuze test deze besteld. Volgende dag al ontvangen, en super netjes verpakt werd deze bezorgd. Klik klik klik en de hoepel zit in elkaar. Hoepelen vond ik altijd al leuk. Maar dit is toch wel even serieus aan de bak. Na een paar keer hoepelen merk je al snel de gevoeligheid ( blauwe plekken) twee dagen even gestopt, en hoepelen maar weer!! Maar... Rechtsom is bij mij de perfecte kant om te hoepelen, maar ja nu de andere kant om, nou dat wordt echt oefenen lukt nog niet zo goed. Maar we blijven volhouden. Zit nu op 3 a 4 minuten hoepelen. Merk qua conditie, dat ik nog wel even te gaan heb. Mijn streven is dan ook 15 minuten ene kant en 15 minuten andere kant(die andere kant om wordt een dingetje) hoop over een paar maanden nog weer een reactie te mogen plaatsen. Ben benieuwd. Vind het een super mooie stijlvolle hoepel, heel blij mee. zeg nou zelf, fitness in je eigen huis, wat een luxe.

Hoepla en daar was hij

Goede snelle levering.

Duidelijk, snel en goed advies en snelle levering

Een duidelijke en overzichtelijke website met makkelijk te vinden advies welke hoelahoep te gebruiken. Verder veel keus in kleur en een snelle levering.

Duidelijke website, met goede uitleg en testmogelijkheid

Goed dat er een testmogelijkheid is, waarmee de juiste keuze in hoelahoep bepaald kan worden. Vlotte levering. Mooie hoep. Vlot in elkaar te zetten. Nodigt uit tot direct actief bezig te gaan.

Nog niet gehad

Mijn bestelling heb ik nog steeds niet gehad helaas. Dus ik kan ook geen beoordeling geven . M.v.g. Paula Daarom zet ik ook bij aanbevelen nee

Mooie hoepel, snel en goed verpakt geleverd

Fijne hoepel. Deugdelijk materiaal. Goed in elkaar te zetten. Duidelijke website. Keurig verpakt en goed aangekomen.

Supertevreden!

Goeie begeleiding bij het uitzoeken voor de geschikte hoepel en snelle levering! Super!

Pittige workout

Ik ben super blij met mijn hoelahoep.hij is 1,8 kg dus wel pittig in het begin.na drie dagen merk ik al dat mijn buikspieren wat sterker worden.ik heb geen blauwe plekken of spierpijn gehad maar heb het wel opgebouwd.hopen dat mijn buik en taille strakker worden .ik heb goede hoop.

Is nog niet geleverd!!

Niet

Bewust hoelahoepen, joepie, hoela

Het is oefenen,enkel die heen en weergaande beweging te gebruiken om een circulerende hoepel op je buik te voelen drukken. Rechtsom lukt het reeds. Daar zit toch wat tempo en ritme in. Linksom is nog hopeloos. De zwaartekracht wint hier nog van het buikmomentum. en dan alles nog soepel en gealinieerd houden. Dat wordt boeiend met de tijd. Gr. Hans.

Razend snel, vandaag besteld morgen in huis.

Mooie stevige hoepel, ik heb de hoepel van 1.8 kilo, best zwaar, ook goede stevige kwaliteit( wat ik zo nu kan beoordelen), ik heb ook de hoepel van 1.5 kilo, met massage golven, maar vind deze van 1.8 kilo zonder die golven toch vriendelijker en zachter in gebruik. Super snelle levering, voor 21:00 besteld, volgende dag 9:30 uur in huis. Erg content met mijn bestelling, Hartelijk dank.

Een duidelijke en informatieve website met een snelle en correcte levering.

Ik was op zoek naar een hoepel maar wist niet welke voor mij geschikt zou zijn. Op advies van een vriendin naar jullie website gegaan. Aan de hand van de vragenlijst kreeg ik een advies met daarbij een duidelijke uitleg. Vrijdag avond besteld en zaterdag middag stond ik al te hoepelen in de tuin. De hoepel is eenvoudig in elkaar te zetten. Er zijn leuke filmpjes met tips om nog meer uit het hoepelen te halen.

Fijne pagiba, veel uitleg, goede service

Ik heb een 1,2 hoelahoep besteld. Het hoelahoep en kort je opbouwen en daar ben ik nu mee bezig. Het is heel leuk om te doen. Ik heb 2,5 jaar geleden rugproblemen gekregen en ik wil graag mijn rug en buik trainen. Hielahieoen is veel fun er dan grondoefeningen.

Leuke webshop met goede producten

Fitnesshoelahoep is een mooie webshop met veel en duidelijke informatie over de aangeboden producten. De informatie is ook goed onderbouwd. Er is ruime keuzemogelijkheid in de webshop. Als je niet zeker weet wat je zoekt, kun je gemakkelijk een test doen. Zo kwam ik bij het juiste product uit! Ik heb de hoelahoep nu een week. Eerst dacht ik dat het trainingschema op de website heel graag van start ging, maar ik heb ondervonden dat het toch zeker de juiste aanpak is.

Prima hoelahoep

Deze hoelahoep heeft een bredere band waardoor je net iets meer uitdaging krijgt bij het hoelahoepen en bezig bent met een lekkere workout. De hoelahoep heeft een fijne zachte band en voelt daardoor erg prettig. Bij de 1.8 hoelahoep zat ik op een half uur per dag (minimaal 4 dagen per week) en met de nieuwe 2.3 ben ik langzaam aan het opbouwen. Het is een stuk zwaarder maar 15 minuten per dag is goed te doen, zeker met een leuk muziekje erbij. De hoelahoep van 2.3 is net zo makkelijk in elkaar te zetten als de hoelahoep van 1.2 en 1.8 Zeer tevreden

Vind hem te licht

De hoepel werkt prima, maar ik vind de hoepel te dun en te licht… Door het testje werd de 1,2 kg geadviseerd maar ik denk dat de 1,5 beter had geweest. Ik heb ooit de bodyhoop gehad, die is in prijs wel duurder maar ook steviger materiaal. Door deze vergelijking vind ik deze hoepel matig. Het bestelproces ging goed, snelle levering.

In verband met rugklachten zocht ik een mogelijkheid om soepel te blijven en toch mijn romp te versterken. Was eerst nog een hele uitdaging maar het gaat steeds beter.

snelle levering en fijn product

Hartstikke fijne hoelahoep. Zeker aan te raden voor gevorderden

prima hoepel

het is een goed gewicht en prima te hanteren hoepel

Super is deze hoelahoep

Super is deze hoelahoep.

Zeer tevreden over klantenservice en product

Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering en een goed product. Ik had al ervaring met hoelahoepen. Kan nu weer dagelijks aan de slag!

Top ervaring

Snelle levering, goed product, goed verpakt en leuk om een soort van nazorg te krijgen door de mail met tips voor beginners

super goed en super leuk.

Snel service, persoonlijke contact en goede product.

Arendshorst 48

7414hp Deventer

Over Fitnesshoelahoep.com

Van hoelahoepen word je vrolijk en het is ook nog eens goed voor je buikspieren en je slanke lijn. Onze hoelahoeps zijn groter en zwaarder en daardoor eenvoudiger hoog te houden. Bovendien worden door het extra gewicht je buikspieren extra getraind.