prima, een must voor thuis en onderweg .

Gebruik de Pferdesalbe al jaren , heel fijn verkoelend bij kneuzingen, spierpijn , jicht, verstuikingen enzovoort Vooral de combinatie van Arnica en kamfer dus de Pferde Medic Salbe van dr. Jacoby is heerlijk en makkelijk smeerbaar en niet vet en lijkt direct te helpen. Ik neem altijd een klein potje (haal wat uit de grote pot) voor onderweg op een wandeling mee en een grote pot voor op vakantie. Een must om in huis te hebben .Oja ook fijn bij muggen bulten. Service prima , was snel in huis.

goede service

Ik had een bestelling geplaatst en reeds betaald toen ik een ander artikel zag en dat liever wilde hebben Direct gebeld en zij hebben zonder probleem de order aangepast. Erg correct en vriendelijk

Goede producten en snelle levering

De dagcreme is niet duur maar zeer effectief

Het helpt.

Voor zover we nu kunnen beoordelen helpt het middel tegen de kwaal.

super goed spul, plek wordt meteen warm en pijn trekt weg

ooit op een markt bij een kasteel tegen gekomen en gebruikten voor heen tijgerbalsem maar dit spul werkt veel en veel beter. Nooit meer anders

Mijn ervaring is ruim voldoende

Ik gebruik het nog niet zolang, maar ik ervaar dat het wel werkt.

Ben blij dat de levering snel en correct uitgevoerd was.

Topper voor mij!

Een vriend bracht de zalf mee uit Duitsland voor mij.Tot ik op zoek ging,naar een online winkel.Binnen enkele dagen had ik ze in huis.Vlug,goed verpakt.Niet duur!Alles wat ik verlangde.De producten zijn top!

Gaat zoals je altijd hoopt dat het gaat!

Als je een bestelling via op de prima site van spierwrijfmiddel.nl geschiedt eigenlijk alles zoals je zou wensen dat het gaat! Prima site, prima betalingsmogelijkheid, prima levertijd, prima ingepakt. Misschien is een kleiner doosje een mogelijkheid om de hoeveelheid plastic opvulkussentjes te beperken... Ik kan me voorstellen dat ook de gedachte kan zijn, dat ik dan maar meer moet bestellen om het aantal kussentjes te laten verminderen.

Zeer prettig zaken doen, goede spullen

Alleen van de betaling dat mis ging

Goede werking

fijne balsem voor mijn spieren, heb in ieder geval er baat bij

Ik help mij goed met de zalf op mijn pijnlijke knieen

super producten, scherpe prijzen

Fijne en goedwerkende producten, Snelle levering. Ben heel tevreden.

vertrouwd product

Ik gebruik de paardenzalf al jaren wanneer dit nodig is. Een slijmbeurs ontsteking in mijn knie was al na 2 weken voorbij enkel door regelmatig de knie in te smeren met paardenzalf.

uitstekend

Prima. Snelle levering.

Snelle levering, goede prijs, top!

Producten werden snel en goed verpakt geleverd. Informatie over verzending werd snel en duidelijk gecommuniceerd. Zou de webshop zeker aanbevelen. Producten werken top!

Verbluffend!

Werk snel!

Het beste middel wat ik ooit gebruikt heb

Dit middel smeert gemakkelijk uit en laat geen vette plekken achter. Het is het eerste middel wat ik gebruikt heb waar direct een sterk effect voelbaar is. De plek die ingesmeerd is wordt vrijwel onmiddelijk echt heel erg warm door de zalf. Verzachtend dus.

Super product en zeer snelle levering

Zeer goede producten

Heel simpel te bestellen, een goed product

Ik heb al vaak bij Spierwrijfmiddel besteld, voorheen ging de levering gepaard met een verrassing, monsterstjes/proefflacons. Jammer dat dit niet meer zo is. Maar desondanks zullen we blijven bestellen.

geweldig

heb het al vaker gebruik goed middel

Snel besteld, snelle levering, goed product

Alles was snel geregeld, zoeken, bestellen en bezorgen. We werden goed op de hoogte gehouden via de mail. Het product is prima en werkt goed.

Fijne producten en snelle verzending. Het was de tweede keer dat ik bestelde. Weer erg tevreden.

Magisch!

De organisatie kont perfect haar afspraken na. Producten snel in huis en het zijn echt wondermiddellen.

Lage Valkseweg 75

6733 GB Wekerom