Fantastisch!

Ik gebruik nu al een hele tijd Teufelsalbe de oranje pot. Wat een geweldig spul is dit! Mijn hele leven tal van soorten middelen geprobeerd, tevergeefs. Maar deze zalf werkt echt super na hem even ingemasseerd te hebben. Dringt diep door tot de spieren en werkt echt de hele dag.....met mijn reuma kan ik het aanraden. De prijs is uitstekend, scheelt een hoop in vergelijking aankoop bij de fysio. Ik heb nu al voor vele mensen besteld en iedereen is vol lof. Zelfs een hele snelle reactie gehad via contact met WhatsApp. Werd vriendelijk te woord gestaan en voorzien van alle info. Ik kreeg zelfs een gratis tube zalf om het te proberen. Ga zo door wij blijven bestellen

Fijne webwinkel

Wordt goed en snel geleverd.

Wordt goed en snel geleverd. Overzichtelijke website.

Slecht

Telleurgesteld. Producten die ik thuis hebt zoals flexigel, voltaren fotte 2% of tiger balm rode kleur werken veel beter dan deze paardenbalsem die ik had besteld Ik voel beetje koeling geen warmte dus geen effect. Ik zou graag mijn geld terug willen aaangezien ik geen resultaat hebt

Geeft lekker verzacht gevoel in mijn spieren

peferct

goede ervaring , alles correct bezorgd juiste prijs

ze beloven wat je bij hun besteld.

al eeder gekocht, dus wist dat het goed spul is

Correcte en snelle levering

Goede producten tegen een scherpe prijs en snelle correcte levering.

Topproduct

Snelle en goede service.

heel fijn middel

gebruik het al een aantal jarn het help bij mij zeker

Producten gebruik ik al jaren top

Vriendelijk en goed geholpen

Na misverstand over bestelling is alles prima in orde gemaakt.

aangename warmte als je dit op je huid smeert !

Het verwarmd wel goed en trekt ook in de huid maar alleen de pijn van mijn rug gaat niet weg omdat ik al twee keer ben geopereerd van een Hernia dat zal wel moeilijk blijven !?

Het werkt fantastisch voor rug en knie

Correct geleverd

Een prima product, die ik al heel lang ken. En voorheen in Oostenrijk kocht.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Super klantvriendelijk

Ik bestel al geruime tijd bij Spierwrijfmiddel.nl. Super service en enorm klantvriendelijk. Ruime product keuze, goede producten, snelle verzending en altijd bereid om vragen te beantwoorden.

mijn spieren vinden het fijn

Ik kreeg dit middel van een teamgenoot. Dat beviel zo goed dat ik het opnieuw bestel.

zeer goed

zeer goed

De pijnklachten zijn verminderd waardoor het lopen beter gaat.

Adem

Behalve een lekker luchtje verspreiden doet het helemaal niets voor mijn spieren.

Niet zo sterk

Ik had een ander merk die was sterker in gebruik.

Tevreden

snelle levering en goed tevreden

Gewoon een hele goede en betrouwbare website.

Lage Valkseweg 75

6733 GB Wekerom