Top! Goede service!

Alles op tijd netjes geleverd. Toen bleek dat er verkeerde tube verf bij de bestelling zat kreeg ik de juiste meteen nagestuurd. Goede service!

Great service, products and extremely fast shipping!

Thank you Petra’s Haarwerld! I am beyond happy with my hair products and appreciate the super fast delivery and the free samples. I will definitely be back again!

Keurig optijd geleverd

Goede producten super snel bezorgd

Goede producten super snel bezorgd

Goeie snelle service

Ik had voor de eerste keer shampoo besteld, het scheelde ook nog eens wat geld. Het product was erg fijn en de fles was ook zeker niet klein. Het is zeker voor herhaling vatbaar en ook nog eens erg bruikbaar.

Snelle levering met een smile!

Heb altijd de volgende dag geleverd gekregen, netjes verpakt, goede prijs en altijd een persoonlijke boodschap op de pakbon!

Snel

Echt een goede prijs en hele snelle levering van mijn favo shampo en conditioner van Kiss. Dank jullie wel jullie hebben er een nieuwe tevreden klant bij

Makkelijk te bestellen en op de hoogte gehouden. Snel geleverd.

Snelle levering van shampoo die ik niet in gewone winkel kan kopen

Keurige verpakking, snelle levering, en nu heb ik voorlopig even genoeg shampoo met een grote verpakking Keune shampoo

Slecht

Tot nu toe nog geen product ontvangen die ik ruim 1 week geleden al besteld had !

Super snelle levering

Snel geleverd, echt top

Top en snel

Helemaal goed

Gemakkelijk te bestellen

Prima site. Artikelen zijn gemakkelijk te bestellen. Nette afronding van mijn bestelling inclusief testertje. Altijd leuk erbij.

Slecte service

1e.mail ma betalen van bestelling, verteld ,we gaan bestelling inpakken" Vokgende mail "sorry artikel niet op voorraad" ??? Vreemd!!

Uitstekend, snel geregeld

Goede website, producten goed te vinden. Top!

Zoals altijd netjes en snel geleverd

Klantvriendelijk en snel

Ik had een vraag, telefoon werd snel opgenomen en alles werd snel afgehandeld. Product snel gekregen. Tevreden.

Sne en vriendelijk.

Snel geleverd, goed verpakt en goede prijs-kwaliteit.

Snel, betrouwbaar.

Duidelijke site, snelle levering.

Geweldige haarproducten

Al jaren gebruik ik Keune haarproducten bij de kapper en particulier. Prima haar resultaat .

Tevreden met de levering en de service

Besteld, en geleverd zonder verdere problemen

Wat wil je nog meer van een leverancier? Een goede klacht afhandeling, maar als er geen klachten zijn... dan is dat echt beter,

Betaalbaar en snel in huis

Keune met korting gekocht, grote flessen. Was snel verzonden. Heel tevreden.

Geweldige service, product snel geleverd.

Ik had nog nooit van de site gehoord. De keune shampoo is voordelig hier en de levering en de service fantastisch!

Prijs kwaliteit verhouding goed

Zeer goed product waar ik lang plezier van hoop te hebben en bedankt voor de snelle service en levering groetjes Sonja Scheepstra-koops P.s het product heet keune keratine smooth conditioner super product is dat

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen