Snelle bezorging maar niet compleet geleverd

Levering door fout leverancier niet geleverd maar is opgelost

Fijne producten tegen nette prijs

Fijn producten, goed geprijsd en heel snelle levering. Bedankt!

Haarwereld maakt mij blij!

Heerlijk om bij Lennard zijn haarwereld te shoppen voor de beste merken in betere verpakkingen

Goede prijs en product info

Ok snel verzonden met een persoonlijke boodschap!

ruime keuze in Keune producten met vaak korting

snelle levering en goede service

Supersnelle en goede service

Hele duidelijke site met erg goede producten

Algemeen zeer tevreden alleen de levering mag wat sneller

De verwerking duurt vaak lang vooraleer mijn pakket bij b post terecht komt die dan de levering doet. Jullie zelf versturen snel en eens het pakket bij b post is gebeurt de levering vlot alleen de verwerking duurt vaak 2 a 3 dagen vooraleer die bij b post geraakt.

Zeer tevreden!

Snelle service, nette afhandeling, bestelling ook netjes ingepakt (zie ik bij andere groothandels soms wel anders ). Vriendelijk personeel bij bel en/of mail contact. Kortom een tevreden klant.

Bestelde producten worden super snel geleverd.

Dag x besteld? Geleverd dag x+1

Altijd goede producten.

Altijd goede producten en snel geleverd, toppers

Supersnel!

Mooie producten voor een goede prijs. Supersnelle afhandeling. Ben een zeer tevreden klant

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

De eerste keer dat ik fibers gebruik. Dat bleek een verrassing. Voller haar en geen sporen meer van verf. Vanaf de eerste bestelling prima geholpen met veel vertrouwen. Het gaat niet alleen om het product maar ook om de mensen erachter. Bij Haarwereld allebei ruim voldoende.

De bestelling is altijd op tijd .

Wel heb ik nog een opmerking ik bestelde de laatste keer iets van keune en kwam op een heel andere site dat was niet duidelijk. Misschien een verbeterpunt om daar wat aandacht aan te besteden . Maar verder prima

Zeer tevreden over alles. De persoonlijke touch op de nota maakt het af

Snelle levering.

Betrouwbaar

Topproducten tegen scherpe prijzen en zeer snel thuisbezorgd!

Leuk en nuttig.

Goede producten aan goede prijzen.

Haarwereld.nl leverde mijn bestelde producten - een flacon anti haaruitvalshampoo en een flacon conditioner - supersnel. De producten waren degelijk verpakt en voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Kortom, ik ben zéér tevreden!

Snelle verzending

Goede producten

Prima producten

Prijs/kwaliteit zijn heel goed, geen verzendkosten, snelle levering!

Snel en goed

Goed geprijsd en snel bezorgd met een leuke persoonlijke boodschap.

Perfecte webwinkel

Snelle levering van goed product

Ik kreeg wat ik besteld had, netjes verpakt, snel geleverd en met updates over de bezorging. Zeer tevreden!

Super goed service

een GEWELDIGE UITVINDING !!!

ik heb geen rugpijn meer, d.w.z. : ik kan nu gemakkelijk omhoog komen bij het haren wassen, geen gebibber meer, en voor de hulp VEEEEEEL MAKKELIJKER !!!

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen