Mijn favoriete haarproducten besteld voor een mooie prijs en de volgende dag had ik het al in huis! Top service!
Dat is fijn om te horen! Geniet van je producten :)
Hele goede ervaring
Hi Christa! Top, bedankt voor je review.
Geweldig snel.
Bedankt voor je geweldige review ;)
Als er iets mis lijkt te gaan lossen ze dat direct op met extra service.
Hi Franka! Bedankt voor je review.
Due to a misunderstanding I had reservations regarding the products I had ordered; but staff was very kind to answer all my questions and reassure me everything was in order. Delivery was fast, the packaging neat and it even came with a hand-written personal note from the store. Nice touch. Thank you.
Originele beoordeling
Delivery was fast. However, I have reasons to believe the product this store sent to me is counterfeit since it does not resemble the original I had used for years. Im disappointed and upset. I do not recommend this store.
Snelle levering, mooi product. Helaas geen pompje bij de conditioner. Maar verder erg goed.
prima service
Super snel geleverd alles goed en netjes verpakt. Zeer tevreden en zeker tot een volgende keer.
Dat is fijn! Tot de volgende keer Marianne :)
Vaker besteld maar dit keer zat er een verkeerd product tussen, kan natuurlijk altijd gebeuren, gebeld en men heeft alles netjes opgelost. Dat is service ! TOP
Bedankt voor je mooie review!
Snelle en nette levering. Best een grote bestelling gedaan, kwam snel binnen. Alles netjes in doos, maar wel onpersoonlijk verpakt. Geen briefje of kaartje van Haarwereld met iets van “veel plezier ermee”. Hoeft ook niet, maar zorgt meestal voor een extra goed gevoel over de bestelling.
Bedankt voor je uitgebreide review! Dat vinden wij ook. We doen ons best om bij iedere order een persoonlijke berichtje toe te voegen. Door de drukte lukt het helaas niet altijd :( Groetjes, Brian van Haarwereld
Ik had bij de bestelling een vraag over korting op de bestelling bij aanmaken van de nieuwsbrief . Ik had snel antwoord en de bestelling kwam geleverd op het afgesproken aflevermoment.
Bedankt voor je positieve feedback Diny!
Goede website met mooie produkten en aan rader om hier te bestellen erg vriendelijke mensen ook
Bedankt voor je review! Geniet van je product Nicole ;) Groetjes, Brian van Haarwereld
Keurig en vlot geholpen.
Bedankt voor je review Carolien :) Groetjes, Brian van Haarwereld
Ben tevreden met de producten..
Bedankt voor je review Henny!
Goede producten, snelle levering en van de nalevering goed op de hoogte gehouden! Top!!
Bedankt voor je review Jeannette!
Goed assortiment en goede website. Levertijden worden niet altijd nagekomen. Vaak acties maar dan op die specifieke dag. Een kortingscode voor de volgende aankoop zou makkelijker zijn. Tevens zou een prijs inclusief verzendkosten duidelijker zijn en niet pas bij afrekenen.
Hi Jorrit, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je met ons meedenkt :) Groetjes, Brian van Haarwereld
De bestelling is 3 x verstuurd voordat hij hier was, Al met al 3 weken geduurd. Erg vervelend.
Hi Jenneke, Jammer dat je de review op deze manier invult. Je hebt zelf het verkeerde huisnummer ingevoerd bij het plaatsen van de bestelling. Wij hebben er vervolgens alles aan gedaan om het pakketje alsnog zo snel mogelijk en kosteloos opnieuw te verzenden. Ik begrijp dat je baalt, maar ik zou het waarderen als je de review wilt heroverwegen. Groetjes, Brian van Haarwereld.
De mesjes van mijn 44 jaar oude tondeuse waren echt op. Ooit gekocht bij Keurkoop. Ik doe dus al vele jaren zelf mijn ultrakorte kapsel. En nu, met de verse mesjes, op naar de volgende 44! (Al zou ik dan ver over de honderd moeten worden. Bedankt dat ik weer even vooruit kan. Peter
Top Peter! Wat zal dat heerlijk scheren de komende jaren ;)
De levering en service waren prima,nergens wat op aan te merken
Top! Bedankt voor je review.
Had een bestelling gedaan waarvan er iets niet op voorraad is. Netjes mail gehad en de rest is vast opgestuurd. Daarna nalevering gehad. Goede service
Bedankt voor je review!
Prima online-ervaring. Vlotte afhandeling.
Top! Bedankt voor je review.
door snelle bezorging goed website en persoonlijke bericht op de pakbon weet j als klant dat ze meedenken
Hey! Toffe review. Bedankt :) Groetjes, Brian van Haarwereld
Het product wat ik bij Haarwereld.nl had besteld zou binnen enkele dagen worden geleverd. Echter is mijn bestelling door DHL nog steeds niet afgeleverd. Tot 3 keer toe waren op aangegeven data en tijdstippen 2 personen op het huisadres aanwezig, maar het product is nog steeds niet afgeleverd. Dit is niets ten nadele van Haarwereld.nl, maar helaas geen beste naam voor DHL.
Hi, Bedankt voor je review. Jammer dat het niet helemaal goed gaat bij DHL. Als je onze klantenservice een berichtje stuurt met je bestelnummer of T&T, kunnen we jou hierbij helpen. Groetjes, Brian van Haarwereld
Super snelle levering. Persoonlijk bedankje. Had alleen de bestelling geplaatst en daarna kwam mijn kortingcode in de mail.dat is jammer. Maar zeker een top webshop.
Hi Jeannette, Bedankt voor je review! Wat betreft de kortingscode; stuur onze klantenservice gerust een mailtje! Dan gaan we dit voor je oplossen :) Je kunt ze bereiken via [email protected] Groetjes, Brian van Haarwereld
Ik vind het zeer prettig dat de mensen van haarwereld een fijne manier van communiceren met hun klant hebben. Altijd een geschreven persoonlijk berichtje op de factuur in het geleverde pakket. Ook leuk dat je als vaste klant regelmatig een kortingscode krijgt. Leveren altijd snel. Ik ben zeer tevreden.
Hi Simone, Bedankt voor je lieve woorden! Dat horen we graag :) Groetjes, Brian van Haarwereld