Prima.

Enige nadeel is dat de voorraad misschien niet klopt. Bij het bestellen was een product leverbaar, maar achteraf niet leverbaar. Heb hier netjes een cadeaubon van 5 euro ter compensatie voor gelegen, dus wel netjes van haarwereld.

Correct en snelle service

Heerlijk product, snelle levering en een lieve groet als begroeting op de factuur

Super goed

Snelle levering. Direct compensatie voor een niet direct leverbaar artikel. Terwijl dat artikel de volgende dag al werd nageleverd!

Zeer goede service

Goede prijs Snelle levering Extrastaaltjes vann neven producten

Producten worden snel geleverd met een persoonlijk geschreven stukje erbij erg lief gedaan dank u

Weet wat je wil bestellen en klaar!

Fijne shampoo Hoi Brian Ik heb een kleindochtertje van bijna vier met erg dun haar. Welke shampoo raad jij aan voor haar. Groetjes marion

Snrl binnrnbde handdouche mankeerde wat aan hij lekte gelukkig kon msnlief het snel oplossen

Super service

Fijne snelle service met een persoonlijke note

Supersnelle levering en een leuk persoonlijk kaartje

De levering was precies zoals beloofd, de volgende dag in huis. Het persoonlijke handgeschreven kaartje maakt het helemaal af

Vlot en keurig geholpen

Snel mijn product op de site kunnen vinden en het werd direct duidelijk dat een groter volume bestellen voordeel op zou leveren.

Keurige snelle levering

Kon het met de handgeschreven persoonlijk berichtje erg waarderen

Mooi product, goede service

Niet leveren wat besteld wordt

Als ik 7 items bestel wil ik er ook 7 krijgen en niet een klant afschepen met 2 items Dit is een hele slechte reclame voor haarwereld

Niet geleverd

Bestelling geplaatst Eerst vertraagd Vervolgens niet geleverd

Service is goed. Je krijgt ook netjes bericht als het iets langer duurt om te leveren. Wat ik alleen jammer vind is, dat ik spullen had besteld, en toen ik nog Keune shampoo wilde bestellen ging je naar Petra's Haarwereld. En hierdoor moest ik 2x de verzendkosten betalen . Wel kreeg ik een gratis tube shampoo. Dus dat was weer erg netjes. Zal ook zeker in de toekomst weer bij jullie bestellen. :)

Heb mijn bestelling niet ontvangen

Dus weet het nog niet

Tevreden.

Ik ben tevreden over het doen online van de bestelling en de aflevering.

Ben tot vorige week heel content geweest .

Hetbis altijd prima gegaan ,alleen de laatste keer niet . Altijd heb ik de haarverf van Keune van jullie gehad en nu gaat het niet meer ..Ik vind het heel jammer en als heb nu even 2 tubes van Kiss genomen .Maar toch ben ik hier niet blij mee. Sorry ,als ik het product niet meer kan ontvangen van jullie denk ik dat ik ergens anders ga kopen .Alhoewel ik dat zeer spijtig vind. Jullie medewerjers zijn beslist erg vriendelijk . Groeten Marja

Kan nig niks zeggen ik heb nog niks ontvangen zou graag beoordeling doen ga ervanuit dat goed komt vr gr thea bouwhuis

Prima webshop

Alles naar wens.

Snelle, foutloze levering

Bijzonder snelle levering. Ideale website, die intuïtief is. Prijzen zijn zeer, zeer redelijk.

Hebben alles wat ik zoek en vaak met extra korting

Goede producten, goede prijs, snel geleverd

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen