Luxe voor je haren

Mijn haren glanzend en zijn zacht! Een heerlijk product!!

Geweldige service

Besteld en keurig gekregen met een persoonlijke boodschap erbij, dat zie je nergens stelde dit echt op prijs!

top producten

Supersnelle levering en producten tijd top. Aan te bevelen.

Goede prijs verbeterbare service

Ik kon mijn haar producten voor een goede prijs op deze site bestellen dus ik dacht waarom niet. Merk is merk, waar je het ook koopt. Wat ik jammer vond is dat er geen “Uw bestelling is ingepakt en wordt aangeboden bij de bezorgdienst” mail kwam maar dat ik verrast werd door een melding van de bezorgdienst op de dag van leveren. Ook de verpakking kan beter. Mijn shampoo had gelekt in de doos. Niet zoveel dat het klacht waardig was maar je weet wat je verzend, zorg dan dat het goed verpakt is. Laten we het maar houden op prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan in elk geval voorlopig mijn haren weer verzorgen.

Altijd goed

De levering is altijd snel (meestal binnen maximaal 3 dagen in huis), de prijzen zijn aantrekkelijk en de producten altijd goed verpakt! Heb ook al 2x een handgeschreven bedankje in de doos gehad, heel attent!

Perfect op alle gebied

Vriendelijk

Heeft mij goed geholpen met mijn vragen, daarnaast zeer vriendelijk bejegend.

Voorraad zichtbaar maken

Dit is mijn tweede keer dat ik heb besteld, twee keer een nabestelling gehad Jammer dat er geen voorraad zichtbaar is, heb alsnog iets in een winkel moeten kopen

Altijd snel bezorgd

Af en toe mail met aanbieding, kiezen , en snel bezorgd. Eigenlijk nooit een probleem

Geweldig en persoonlijk

De levering verliep prima, goed te tracken en op tijd. Was heel leuk om de persoonlijke noot in de doos te vinden, heel erg attent en bedankt hiervoor :-)

Ik heb geen verbeterpunt

Ikjesgeenverbeterpunten.

super

heel persoonlijk en leuk geholpen

zit nog op deel van mijn bestelling te wachten

bestelling is nu compleet. bedankt voor het cadeautje voor het ongemak dat ik had. service is uitstekend geweest. zal zeker nog eens bestellen bij haarwereld. Groet M. Bas

Heel klantvriendelijk!

Ik ben super tevreden over de manier waarop Haarwereld met haar klanten omgaat. Heel betrokken. En ook nog goede producten.

Snelle levering, persoonlijke touch

Snelle levering. Bij mijn bestelling zat een persoonlijk, handgeschreven briefje. Ik ben van mening dat dit een erg goed idee is, want dit werkt. Voor mij persoonlijk zal het reden zijn weer bij uw bedrijf te bestellen.

goed, maar wel met punt van verbetering door deellevering

snelle levering, helaas niet alles ontvangen. Weliswaar met excuus voor deellevering, echter zonder te melden of deze zullen worden nageleverd, dan wel dat te veel betaalde zal worden terug betaald. Hoop dat dit alsnog zal worden opgelost.

Ben altijd tevreden met de afwikkeling van de bestelling en de snelle levering

Goede communicatie igv deellevering

Helaas is de grotere verpakking vaak niet leverbaar ..waardoor er onnodig veel kleinere met veel plastic afval gekocht moet worden.

Vriendelijke en tegelijk goede afhandeling

Snel besteld. Iets vergeten, gebeld. Niet meer mogelijk toe te voegen. Zou voor extra portokosten zorgen. Bedrijf bood spontaan 5€ kortingscode aan ter compensatie. Toen alsnog een van de artikelen niet voorradig. Weer spontaan korting aangeboden en binnen 2 dagen alsnog bezorgd. Werkwijze meer dan correct!

aandacht voor de klant

3 Artikelen besteld en ik kreeg bericht dat 1 artikel nageleverd zou worden. Dat gebeurde heel snel, één dag na de eerste levering was de nalevering er al en met een leuke attentie. Prima gedaan!

Mijn ervaring is redelijk goed

Maar de door jullie beloofde korting wordt niet verrekend met het totaal. Na het sturen van een mail naar de klantenservice nog steeds geen reactie ontvangen. Nu gaat het mij niet om die 60cent maar wilde jullie erop wijzen. Succes verder

Wordt goed geknipt

Goede deskundige kapsters.

Haarscherp

Goed produkt die haarwax, geur is lekker, maar mocht van mij iets minder overheersend zijn.

Snelle levering, lief persoonlijk bericht

Levering was snel en goed ingepakt. Op de pakbon stond een persoonlijk handgeschreven bericht om te genieten van de product, iets wat ik altijd zal onthouden.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen