Prima service en vlot geregeld

Service is prima

Was jammer dat de mini’s of kleine cadeautjes altijd heel snel op zijn of niet leverbaar 10/20 procent welkoms korting code nooit gekregen verder super positief over derest van het bedrijf!

Zeer goed geholpen door de klantenservice.

Je wordt suuuper fijn geholpen

De hulp bij vragen en de daarbij horende oplossing, jullie hebben een top service.

Clipper messen prima verpakt en snel geleverd

Eenvoudig besteld en snel geleverd. Twijfel gehad of dit juiste onderdelen waren. Mail geschreven en snel geholpen.

goede producten en vlotte interactie via mail

Goede en persoonlijke service!

Goede en persoonlijke service!

Goede producten, veel keus, fijne kortingen en goede service

De levering was netjes, hoewel ik het sneller bezorgd had verwacht.

Prima.

Ben er erg blij mee

Goede produkten

Snelle service netjes verpakt

Zag er keurig uit alleen had ik een andere versie dan de door mij bestelde haarlak.

Goede levering prima bedrijf

Bestelling niet ontvangen

Nog geen reactie gehad op mijn mail, ben benieuwd. Tot zover dus niet aan te bevelen.

Geweldig!

Superblij met mijn Keune Salt Mist! Het product werkt perfect en geeft mijn haar die beachy, nonchalante look waar ik naar op zoek was. De levering was lekker snel, en de klantenservice van Petra’s Haarwereld was echt top! Vragen werden snel beantwoord en je merkt dat ze echt om hun klanten geven. Kortom, super service, snelle levering en geweldig product. Ik kan Petra’s Haarwereld alleen maar van harte aanbevelen!

Groot assortiment, snelle levering!!!

Ben zeer tevreden over Petra’s Haarwereld maar vind het jammer dat er bepaalde producten niet meer leverbaar zijn. Misschien is het een idee om dan alternatieve producten aan te bevelen…..

Uitstekend!

Ruim assortiment voor goede prijzen! De volgende dag al in huis! Zo fijn dat jullie Goldwell Elumen producten verkopen!

Super snel en goed!

Ik had een kappers heuptasje besteld en ik kreeg gelijk een bevestigings mailtje en de levering was erg snel

Topproduct

Snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding

zeer slechte ervaring.

Vele jaren goede ervaring maar laatste tijd zeer slechte ervaringen. Produkten niet voorradig. Levertijden die langer zijn als veertien dagen. 5 dagen achter elkaar wordt de telefoon niet opgenomen. Daarna van Brian mail het ligt aan DHL. Voor mij redenen om niet meer bij Haarwereld te bestellen.

Uitstekende service

Super snelle service van haarwereld

Vrienelijk personeel

Een bestelling geplaatst maar kreeg geen geen bestelbevestings code, na contact te hebben gehad was het de volgende dag toch geleverd.

Verkeerde opgestuurd

De bestelling wel vlot gekregen maar niet gekregen wat ik besteld heb.

Scherpe prijzen

Goede, duidelijke webshop en scherpe prijzen. Helaas ging er bij de levering iets fout, maar nadat ik daarover contact had opgenomen via de mail was dit snel en correct opgelost.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen