Zeer goed product tegen gunstige prijs

Nooit meer een andere versteviger voor m'n haar! Erg tevreden over het product. Plakt niet, stevige hold gedurende de hele dag. Zelfs na veelvuldig gebruik geen schilfers in het haar.

Uitstekende service!

Helaas was mijn pakketje door de vervoerder niet goed ingescand en nooit aangekomen. Na meermaals contact met de klantenservice over de voortgang kreeg ik na 2 weken netjes een nieuw pakketje. En dat niet alleen, leuke extra mascara en haarklei gratis erbij gekregen! Voor het lange wachten. Dat had niet gehoeven maar is wel ontzettend attent! De persoonlijke benadering met de klantenservice heb ik als heel fijn ervaren en Brian verdiend hierin een thumbs up! :) zeker voor fijne shop om vaker naartoe te gaan. Hier konden zij ook niks aan doen en eerdere bestelling waren er altijd binnen 1/2 dagen.

Alles verloopt heel vriendelijk en vlot.

Vriendelijke en snelle respons door de medewerkers. Ik had zelf een adresfout gemaakt, en die werd meteen rechtgezet, en de mail direct beantwoord. Vlotte levering ook.

Mooi en snel

De persoonlijke boodschap op de factuur vond ik zeer lief en persoonlijk. Goed gedaan een nieuwe vaste klant erbij

Makkelijke en snelle bestelling

Snel gekozen en snel geleverd

Niet geleverd

Product besteld, al snel bericht dat er vertraging zou zijn en dat het pas een week later geleverd zou worden. Week later echter nog steeds niets gehoord of ontvangen. Bestelling uiteindelijk maar geannuleerd. Afhandeling daarvan ging gelukkig wel snel.

Correcte snelle levering en uitstekende service

Snelle levering, fijne producten

Fijn bedrijf, betrouwbaar, snel.

Netjes op tijd bezorgd

Bestelling naar behoren geleverd

Ideaal hand douche

Snelle bestelling ivm geen douche snelle levering , top bevalt prima !!

Super snelle en correcte verwerking van mijn opdracht.

De persoonlijke note op de factuur maakt het plaatje af!!

Snelle levering met persoonlijke boodschap

Snelle levering met persoonlijke boodschap.

Aangename snelle aankoop en levering

Van moment 1 bij het zoeken voor aankoop te doen tot levering uiterst tevreden

Bij Haarwereld zijn de leveringen snel en de prijs is goed.

Haarwereld is briljant. Ik bestel nu een jaar bij Haarwereld en mijn ervaring is goed. De leveringen zijn snel en de prijs is goed. Ook geven ze vaak met een actie extra korting. Ik bestel graag mijn producten bij Haarwereld. Team Haarwereld ga zo door.

Prima online shop

Fijne shop, verzending ging super vlot!

Goed product, snelle levering TOP

Goede en snelle service

Goed verpakt aangekomen. Snelle service vanuit Haarwerld, levering vanuit Dhl minder.

Uitstekende service

Er worden goede alternatieven aangeboden als een product is uitverkocht. Geld retour is geen probleem. Brian geeft duidelijke communicatie naar de klant toe. Haarwereld krijgt van mij een 10!

Van A tot Z goed geregeld

Bestellen, betalen, bezorgen, alles naar wens verlopen.

Snelle afhandeling en bezorging.

S’avonds voor 10 uur besteld volgende dag al in huis. Als jullie wat meer van keune curl in het assortiment hebben dan zou ik dat ook bij jullie bestellen, nu koop ik deze nog elders.

Altijd snel geleverd, vandaag besteld en morgen al in huis. En wat ik altijd super leuk vind is een persoonlijk geschreven berichtje in mijn pakketje

Fijne communicatie

Bestelling had helaas vertraging. Maar hiervan werd ik wel heel netjes tijdig over geïnformeerd via de mail, en op de hoogte gehouden van wanneer de bestelling binnen was en op de bus ging. Dus zeker te spreken!

Super goed en vriendelijk

Super goed bedrijf met mooie producten met scherpe prijzen, snelle levering en altijd een lief briefje bij de zending! Zo blij mee xx

Goed betrouwbaar!

Het aantal van mijn gestelde product was niet geheel op voorraad. Kreeg netjes en mailtje met daarbij een tegoedbon van €5,=. Het product is netjes na geleverd.

zeer goed

snel geleverd netjes verpakt