Artikelen snel geleverd.

Heb gevraagd of Keune sea salt uit de handel is, nog steeds geen antwoord. Dat vind ik jammer.

Leuke aanbieding, goede service

Nog niet gelverd

Bestelde item was niet leverbaar. Dit hoorde ik echter pas na twee weken, en dat beter gekund. Creditfactuur was daarna snel ontvangen.

Snelle levering, persoonlijke aandacht

Makkelijke online shop met zeer ruim assortiment. Producten worden goed verpakt en snel geleverd. En met een persoonlijk bericht: erg attent en vriendelijk. Ook al koop je iets online, dan nog is dat mensenwerk.

Jammer

Vanwege een gemiste Track & Trace code en na contact met de leverancier, heb ik uiteindelijk de door mij bestelde producten goed ontvangen. Wel jammer dat het 1e door mij gekozen DHL servicepunt niet bereikbaar was op de aangegeven tijd...

Snelle levering en goede service! Leuk handgeschreven tekstje erbij, top!

Top producten en service!

Goedkoop en snelle levering

Een super webshop

Snelle levering, fantastische klantenservice en heel professioneel! Kan niet anders zeggen dan helemaal top!

Top levering. En een leuk persoonlijk berichtje maakt het nog leuker.

Groot assortiment en goede service

Snel geleverd en met een leuk kaartje als bedankje! Groot assortiment. Top service

Super snelle service

Heel snel de bestelde producten in huis

Goed en snel geholpen en geleverd

Ik heb wel een mailtje gekregen dat er een vertraging op de levering zou zitten ivm producten die niet meer op voorraad zouden zijn. Uiteindelijk heb ik de gekochte producten toch op tijd gehad!

Fijne ervaring! Aardig en goed geholpen door de klantenservice.

Tevreden klant:)

Snelle levering en leuk persoonlijk berichtje!

Snelle levering tegen goede prijzen

Ik heb producten van Keune besteld. Prijzen waren lager dan bij de kapper. Snelle levering dus top! Alleen assortiment van Keune is beperkt en dat is jammer.

Bestellingen worden snel bezorgd, met een "met de hand" geschreven briefje erbij, in de doos. Heel persoonlijk !

Snel en goed verpakt

Wel had ik het leuk gevonden om een monstertje of zo erbij te krijgen als verrassing.

Verkeerde weergave van voorraad

Er wordt aangegeven dat een product op voorraad is en vervolgens blijkt dat niet zo te zijn. Denk je producten ruim voor je vakantie te bestellen, moet je het alsnog elders bijbestellen. Er volgt wel netjes een mailtje met een nieuwe verwachte bezorgdatum,.... die dus niet wordt gehaald. Tot op heden nog niets ontvangen.

vlotte levering goede prijsstelling

Kwalitatief waardevolle producten tegen een scherpe prijs werden op een vlotte manier aan huis geleverd.

Goede communicatie

Communicatie tussen Haarwereld en klant beoordeel ik als zeer goed, kreeg zelfs een (kleine maar zeer welkome) korting op de volgende bestelling omdat de leverancier niet alles op vrrd had. Hierdoor kon haarwereld niet alles leveren stuurde ze een deel levering en het ander deel daags erop.

snel levering , goede producten

Tevreden met producten en snel levering.

Vlotte levering.

Vlotte levering, product zoals beschreven, goeie prijs

Slecht

Borstels op 22-7-21 besteld, op site staat levering na 1 dg, mailtje gekregen dat het 29-7-21 geleverd werd, 29-7-21 nog steeds niets ontvangen maar ook geen mailtje over de levering ontvangen en dan wel om te beoordelen

snelle en correcte leveringen

Zeer goede produkten die gemakkelijk online te bestellen zijn. Van al de keren dat ik al besteld hebt was er maar één keer een latere levering. Normaal bestel ik vandaag en krijg ik de produkten een dag later.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen