dag na bestelling was niet mogelijk , verder zeer ok

vrij goed

prima, zou ook fijn vinden als redken wordt toegevoegd als product om te bestellen

Zeer tevreden vanwege het grote assortiment, scherpe prijzen en snelle levering met een persoonlijk bedankje erbij.

Prima verzorging en bezorging

Mijn shampoo die ik normaal bij de kapper koop was totaal op. Via Google op uw website terecht gekomen.

Snelle en goede service!

Wanneer je besteld, artikelen meestal al volgende dag in huis. Bij vragen over gebruik producten eveneens een goed en bruikbaar antwoord. Ik ben zeer tevreden over haarwereld.nl Grts. Karin

Maar ik mis de mogelijkheid om het te bestellen en zelf op te halen bij de winkel. Ik heb hierover 2x gebeld, maar er werd niet opgenomen. Nu heb ik de verzendkosten maar genomen, ik kom wekelijks in Nieuwleusen en had het graag afgehaald.

Het toverde een glimlach op mijn gezicht.

Het pakket was snel bezorgd. Wat ik heel leuk vond was de persoonlijke boodschap op de factuur. Dat toverde een glimlach op mijn gezicht.

prima!

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, prijs/kwaliteit verhouding gunstig, ruim assortiment en snelle levering

Mijn haar en ik zijn tevreden

Haarverf en H2O2 gekocht snelle levering Kwaliteit super

Geweldige service, ga zeker vaker een bestelling bestellen bij haarwereld

Snel

Bestelling snel binnen Met e-mail snel antwoord

Prijs is goed, snelle levering!

Komen afspraken niet na.

Ze zouden binnen 2 dagen leveren dat werd een week uitgesteld. Maar weer niks en na een telefoontje kreeg ik een email dat het anderhalve maand zou duren. Dus nu geannuleerd en bij Bol besteld en binnen 2 dagen binnen.

Niet, of nog niet geleverd.

Ik bestelde een kappers schaarkit. Na een week bericht "niet leverbaar". Op 27 januari bestelde ik een kappersschaar. Nu, 4 februari wordt er naar mijn mening gevraagd? Tja,.... wat zal ik zeggen? "Niet of nog niet geleverd".

Snelle levering goed assortiment

Het assortiment is uitstekend, de service prima!

Corona en toch schuim

Haarwereld is duurder dan mijn kapper

Altijd alles op voorraad en altijd op geleverd

Gewoon goed ..niks op aan te merken

Prima. Mooie producten aantrekkelijke prijzen

Zeer dienstverlenend en attent. Kon voordat de bestelling er was nog een haarkleuring ruilen. Top geregeld. Ook bericht voordat bestelling kwam over een nu nog niet leverbaar produkt. Heb er alle vertrouwen in dat dit binnenkort met een nalevering komt.

Snel bezorgd

Goed verpakt en ook een leuk hand geschreven briefje erbij .

Fijn bedrijf

Hey gemak in uw bestellen, ruime keuze, en snelle verzending

Top webshop!

Wilde zilvershampoo hebben. Dus dacht bestel gelijk wel de grote versie, wantja heb het toch 'altijd' nodig. Webshop is heel overzichtelijk. Snel en makkelijk bestellen. Natuurlijk bestelde ik hier vanwege de prijs, want was een goede korting! Dus nog extra voordelig was de shampoo. Ennnnnn snel binnen met een persoonlijk kaartje. Hoe leuk?!

Uitstekende service

Snelle levering, prima service

Prima service.. Snelle reactie op mailtjes.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen