Mijn bestelling

Ik heb mijn bestelling goed ontvangen, maar helaas 1 artikel verkeerd gelezen. Net ter omruiling teruggestuurd. Zal zeker goedkomen.

Erg goed, en op de dag welke ik aangeven heb

Goed en snel levering.

Fijne site, snelle bezorging en leuk dat er persoonlijk kaartje bij zit!

Al een paar keer besteld bij haarwereld.nl. Super snelle bezorging en prima prijzen!

Een snelle service en prima in orde zoals ik het verwachtte.

Mijn ervaring is de snelle levering van de Keune producten.

Goede communicatie.

Goede communicatie.

Snelle reactie op vragen. Goede producten en vriendelijke mensen.

Koop hier altijd mijn Reuzel En de service die je erbij krijgt is super Zeker een aanrader. Goed en vriendelijk bedrijf

Alles op tijd geleverd. Ik vind wel waardeloos dat je nu extra korting krijgt vanwege black friday en dat vaste klanten zoals wij geen enkele korting ontvangen. Te vroeg besteld, maar geeft geen goed gevoel.

Heel fijn

ik heb jullie als bedrijf heel fijn ervaring vanaf dag 1 dat ik bij jullie bestelde, de producten zijn erg fijn .. waar voor je geld... de service is geweldig.. en ze houden zich aan de afspraken.. met levering .. Dus voor mij een fijn bedrijf .

prima producten

Het zou handig zijn als de producten ook in kleinere verpakkingen te krijgen zijn

Superrrr

Ik heb vorige week mijn eerste bestelling gedaan en kwam er na de betaling achter dat ik t verkeerde artikel besteld had( leek qua potje echt op elkaar; dit is zo super opgelost via mailcontact.... ben super tevreden over hen

Hele leuke levering

Voor het feit dat ik maar een potje klei had besteld en dat er met zoveel zorg mee om wordt gegaan is heel aangenaam. Toen het wat vertraagd was kreeg ik gelijk een mail met de informatie (al had dat van mij niet gehoeven, had het niet zooo snel nodig). Zal jullie winkel zeker aanraden!!

Op dit moment teleurgesteld

Mijn pakje is en blijft spoorloos en word ook niet op de hoogte gehouden met informatie over wat er bij tnt is gebeurt? Vanochtend de bezorg info van tnt gemaild, maar daar is tot op dit moment nog niet op gereageerd.

Late levering

Wacht al een week en totaal geen communicatie wanneer de bestelling wordt geleverd. Dit is al de 2e keer

uitstekende uitvoering van bestelling

Scherpe prijs en correcte berichtgeving vooreen latere bezorging.

Makkelijk, snel en goed verpakt

Producten eenvoudig te vinden op de site, bestelling plaatsen heel eenvoudig en producten zijn snel in huis!

Goede aanbiedingen en snelle levering

Prima website, werkt goed en vlot.

toch wel tevreden

1artikel bij mijn laatste bestelling was niet correct keune shampoo besteld maar keune conditioner gekregen.

Uitstekend!!

Ze maken het persoonlijk door soms op de pakbon een persoonlijk bericht te zetten. Is altijd heel leuk on te krijgen.

Snel geleverd,goed verpakt

zeer snelle levering

zeer snelle levering, de volgende dag. scherpe prijzen. En omdat ik voor het eerst bestelde, kreeg ik 20% korting. super. Bedankt.

Helder in bestelproces Snelle en goede levering

Eerste keer bestelt en goede afhandeling

Had verkeerde besteld. Retour verliep vlekkeloos. Zelfde dag de juiste besteld en volgende dag in huis! Ik houd ervan

Prima service en scherpe prijzen

Goede service, doen wat ze beloven, scherpe prijzen.

top

super snelle levering,ga zeker weer bestellen.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen