makkelijk te bestellen

Mijn product makkelijk kunnen vinden en een snelle levering. Op de bon een handgeschreven berichtje: beste Petra, veel plezier van her product. Goede gezondheid gewenst deze tijd. groetjes swennia. Zo personlijk, ik kan het waarderen. vriendelijke groet, petra

Super goed!

Alleen bij verpakken even op de dopjes letten. Het kanteldopje van de shampoo stond iets open. Het een klein beetje gelekt.

Goede klantenservice en snelle levering

Bestellen ging makkelijk en levering snel. Helaas kreeg ik het verkeerde product, maar dit werd echt super opgelost. Het product mocht ik houden en de volgende dag had ik het juiste product. Erg blij met deze service!

Correct , direct en adequaat

Snelle reactie en snelle levering Super !!

Goed.

Ik heb een goede ervaring. Netjes op tijd geleverd. Overzichtelijke site.

Geweldig!

Bestelde Artikelen werden snel geleverd. Bij 2e bestelling wist ik niet precies welke kleur voor mij geschikt zou zijn. Directe mailoverleg met advies. Geleverde spullen idd. gewenste resultaat. Blij mee! Karin Mars

Besteld, netjes op tijd geleverd. Goede produkten

Goede produkten voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden.

Goede snelle service

Ik was heel blij met het hand geschreven berichtje op de factuur!! Zeer gewaardeerd en leuk!! Verder alles overzichtelijk en snelle service.

Snelle service. Goed product.

Goede communicatie. Snel ontvangen. Product voldoet aan de wensen.

Ik ben er alleen voor mezelf nog niet helemaal uit of ik het prettig vind om benaderd te worden als ik om wat voor reden dan ook mijn ' ' 'boodschappenwagen' laat staan. Voelt toch als inbreuk op mijn privacy.

Snelle levering met een persoonlijke touch 🎁

Snelle levering met een persoonlijke noot

Doen wat ze beloven snelle levering met een persoonlijke noot

heeft goed resultaat

Top persoonlijke service !

Altijd een met pen geschreven berichtje bij mijn bestelling...Vandaag besteld morgen in huis...

Snelle verzending en vriendelijke klantenservice!

De producten die ik besteld had zijn snel verzonden en er zat een vriendelijk berichtje bij, heel leuk! Ook de klantenservice is erg vriendelijk. Ik ben tevreden!

Super persoonlijke en snelle service

Levering is snel en de producten zijn zeer betaalbaar.

Geweldig bedrijf snel met reageren, problemen worden gelijk opgelost dus ik ben zeer tevreden.

Perfect bestellen en volgende dag binnen top

Gaat makkelijk en snel

Netjes en snel

Zelf een geschreven briefje met succes bij de bestelling.

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg.

Keurige en snelle, persoonlijke reactie wanneer nodig!

In de eerste instantie was het gewenste product niet voorradig, na contact te hebben gehad over een kortingscode konden we later alsnog het gewenste product kopen met kortingscode! Netjes dus.

Toppers

Haar producten worden voor een goede prijs verkocht en super snel thuisbezorgd! Helemaal blij mee

De persoonlijke boodschap is zeer fijn, ik was aangenaam verrast :)

Snelle service Goed produkt

Grote Markt 46