Snelle service Goed produkt

snelle levering en goed verpakt; prima een persoonlijke boodschap. Meer dan 1 monstertje mag wel!

zeer goed

vriendelijke benadering, snelle levering en een verassend lief persoonlijk briefje bij het pakje ingesloten. Ik zal zeker opnieuw bij haarwereld bestellen. Het product is goedkoper dan normaal.

ruime keuze, snelle levering, prijs / kwaliteit verhouding is goed

ruime keuze, snelle levering, prijs / kwaliteit verhouding is goed

Ben zeer tevreden over pakket dat mij bezorgd id

Blij met pakket te ontvangen jullie konden er niks aan doen nr verkeerd op de doos . Maar toch verrast dat zaterdag avond verscheen . Top

Snelle levering, goede producten

Binnen een dag werden de producten geleverd, ben er heel tevreden mee. De informatie op de site was duidelijk en de producten waren goed te vinden.

Daar was ik naar op zoek!

Wat een verademing dat ik jullie website vond met een aantal zaken die ik mistte. Door de corocrisis was mijn kapper dicht. Mijn champo was op. En nu. Nou toen kwam ik jullie tegen. Mijn idee was: wie weet wanneer ik weer naar mijn kapper kan, dus kan ik het best een grote fles Keune kopen. Nou de prijs viel mee, en ik had gelezen dat ik bij de eerste bestelling 20% extra korting kreeg als ik me aanmeldde. dat heb ik gedaan en toen maakte ik een fout: ik had eerst mijn inlogcode moeten vermelden. Die extra korting ging niet door. Ik heb gebeld en gesproken met een mijnheer, die me correct en vriendelijk te woord stond. Hij zou het bespreken en zou er nog van horen . Ik heb niets gehoord, wel een mailtje gehad, ik denk regulier... maar, ik had niet lang de tijd om na te denken, een dag geldig, terwijl ik de champo al in huis had. ik ben wel een beetje teleurgesteld, maar de champo was de volgende dag in huis en daar was ik al heel blij mee. vr, groet

levvering na overleg aangepast

Eerste bestelkling niet leverbaar en toch een goed alternatief geleverd na overleg.

Snelle levering en persoonlijke benadering

Er zat zelfs een handgeschreven bedankbriefje van Lennard bij mijn bestelling. Heel vriendelijk en persoonlijk. Ga zo door!

SUPERCALIFRAGIALISTICEXPIALIDOCIOUS!!!

Ik heb laatst mijn shampoo en een pompje besteld bij Haarwereld.nl. Dit omdat mijn kapper dicht is wegens Corona.. Super snelle levering, keurig verpakt en een kort persoonlijk briefje op de pakbon geschreven door de dames van backoffice (denk ik) Ik zou Haarwereld.nl bij echt iedereen willen aanraden, scheelt een hoop geld, tijd en gestress bovenal!

Verkeerde kleur + lange levertijd.

Ik had zwarte latex handschoenen besteld en krijg paarse toegestuurd. Ook heb ik op 31 maart een verzendbevestiging gehad en kreeg ze pas op 8 april binnen. Heel jammer. Kreeg ook geen reactie van jullie.

Snelle levering. Goede prijs

Gemakkelijk te bestellen, goede prijs en prima afgeleverd!

Duidelijke site

Prima plek om je haarverf te bestellen!! Ondanks evt vertraging door drukte bij postnl was mijn bestelling snel binnen!! En het handgeschreven berichtje op de pakbon is ook heel leuk en attend!! Volgende keer bestel ik weer hier

Om 19:00 uur besteld volgende middag al thuis.met een handgeschreven persoonlijk briefje erbij.

Een echte afrader

Ik heb voor het eerst bij haarwereld besteld. Maar ik heb het pakketje nog niet ontvangen. Ik had haarwereld gebeld om te vragen waar het pakketje blijft. Ze zouden het pakketje de volgende dag opsturen. Dit was een week geleden. Ik heb dus het pakketje nog steeds niet ontvangen en heb mijn geld niet terug ontvangen. Dus voor mij een afrader.

nog niks ontvangen

beste, ik zou graag een beoordeling schrijven maar heb het pakket nog steeds niet ontvangen,laatste bericht is van 30 maart en dan heeft post nl nog niks ontvangen,ik begrijp dat het moeilijker is nu maar begin mij toch wat ongerust te maken. misschien kan U eens nakijken waar het ergens zit mvg christ'l deleuil

Goed!

Prima, goeie en snelle levering met een leuk persoonlijke boodschap erbij.

Goede service en snelle levering.

Het bestelde artikelen werd snel geleverd, ik ben zeer tevreden.

Snelle levering.

Super snel geleverd.

Goede producten

Kwalitatief goede producten. Tip: Wat mist is de suggestie om producten die niet zonder elkaar kunnen, aan te bevelen bij een bestelling die (dus) niet compleet is. Ik heb nu 2x moeten bestellen. Top: Snelle levering en goede communicatie over levering.

top!!

Snelle levering, en nog een handgeschreven briefje erbij met dank voor bestelling, en sterkte in deze moeilijke tijd. waar maak je dat nog mee!! ik stelde het iig enorm op prijs. producten zijn ook nog eens geweldig.

Prima,alles goed geregeld.

Netjes en snel geleverd en leuk een persoonlijk berichtje erbij.TOP!

Prima. Leuk die persoonlijke noot!

Prima. Leuk die persoonlijke noot.

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen