Zoals aangegeven hierboven. Verder weinig aan toe te voegen. Gewoon slecht
Bestelling was zoek maar ik werd goed geholpen, bedrag onmiddellijk terugbetaald.
Betaald en niets gekregen
Snelle levering goede producten en goedeprijs
Wij hebben een B&B en gebruiken wasparfum voor de handdoeken en beddengoed. Dat blijkt ook door Haarwereld voor een goede prijs verkocht te worden! Het contact met Brian is erg goed, toen er even iets mis ging, werd ik heel vriendelijk en correct geholpen. Ook op een standaardmail met de vraag hoe de haarproducten bevielen, vond men mijn opmerking, dat ik de wasparfum nog niet in mijn haar had geprobeerd, grappig en werd er dus heel persoonlijk gereageerd. De producten worden snel geleverd! Ik vraag me wel af waarom de kleuren van het wasparfum afwijken in de verschillende flessen terwijl we wel dezelfde geur besteld hebben.
De producten zijn de dag na de bestelling al geleverd. Super snel!
Zij brengen ons per e-mail op de hoogte van de status van het pakket . Toppie
Voor best veel geld aan producten besteld. In de doos was een tube creme kapot gegaan, dus alles zat eronder. Hierover de vraag gesteld of ze een vervangende tube kunnen sturen. Het contact hierover verliep in eerste instantie niet helemaal soepel, maar ze hebben het daarna echt heel goed opgepakt.
Hoi Frans, Bedankt voor je review. Jammer dat de producten niet heel zijn overgekomen. Ik kan geen mail van jou vinden...Vandaar ook geen reactie vanuit ons. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd zodat we het kunnen oplossen. Uiteraard krijg je van ons een vervangend product opgestuurd.
Originele beoordeling
Voor best veel geld aan producten besteld. In de doos was een tube creme kapot gegaan, dus alles zat eronder. Hierover de vraag gesteld of ze een vervangende tube kunnen sturen. 2 keer een mail gestuurd en 0 reactie.
Producten zoals verwacht
Bedankt voor je review Willy!
Producten prima en fijn als je van 1 product meer besteld dat het dan goedkoper is. Minpunt is langere levertijd, omdat het door dhl bezorgd wordt. Dat kan beter.
Hoi Anita, Bedankt voor de feedback!
Gebruik jullie product al verschillende jaren en ben zeer tevreden
Fijn om te horen Erna!
Makkelijk te bestellen. snel geleverd en prima prijs
Bedankt voor de 10 Marnick!
Product slecht verpakt en daardoor beschadigd ontvangen in een opengescheurde door. Geven aan dat dit door DHL komt, maar als je in een grote doos kleine zware producten verpakt zonder enige opvulling en tape om de doos is de kans groot dat dit gaat schuiven en stuk gaat. Zou een onderzoek opgestart worden maar nooit iets van gehoord. Product was ook erg vuil ontvangen alsof het al een jaar op een stoffige plank had gelegen. Na diverse mails zou het defecte onderdeel binnen 1 a 2 dagen ontvangen worden. We zijn nu 8 dagen verder en nog steeds niets ontvangen. Maar weer een mail gestuurd. Inmiddels reactie gehad en is defect geleverd product terugbetaald en mochten we behouden. Heeft even geduurd maar uiteindelijk netjes opgelost.
Originele beoordeling
Bestelling snel en volgens afspraak geleverd
Hoi Dineke, Bedankt voor de 10! Dat waarderen wij enorm.
erg tevreden goede service
Bedankt voor de review :)
Prima ervaring. Snelle verzending. Prima prijs.
Weer een 10, wat top! Dankje Rianne.
Helaas het verkeerde product gekregen. Had de grijze fles mousse forte besteld en kreeg de roze. Paar keer gebeld, maar duurde erg lang om contact te krijgen. Uiteindelijk opgegeven.
Hoi Jacqueline, Bedankt voor je review. Jammer te horen dat het niet is gegaan. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan lossen we het graag op. [email protected]
Levering prima , maar kortingscode nooit doorgekregen. Beetje jammer!
Overzichtelijke websites, er staan ook reviews op wat fijn is. Snelle leve ring. Ga hier nogmaals bestellen.
Mijn eerste ervaring is niet zo best, bestelling geplaatst op 11 april, terzelfdertijd ook betaling gedaan, mail gekregen dat bestelling ok was en dat levering verzonden was, vervolgens mail dat levering toch 2 à 3 dagen vertraging had en nu op 22.04 mail gekregen dat levering vanuit de leverancier vertraagd is en levering pas binnen ongeveer 2 weken zal binnenkomen. Benieuwd wanneer ik de levering zal krijgen ?
Alles wordt snel geleverd. Top
Prima, snel, fijne service. Een nadeel met een van de laatste kortingsactie, producten waren ‘tijdelijk niet op voorraad’. Dit gemaild en reactie ontvangen dat die bepaalde lijn gaat verdwijnen.
Vriendelijk en snelle offerte
Mijn bestelling was snel en goed verpakt geleverd!
Alleen maar positief