Alles is perfect verlopen

Correcte en vlotte levering. Het bestelde materiaal is van prima kwaliteit.

Vlugge en perfecte afhandeling van mijn bestelling

Product is prachtig en de afhandeling is vlug en correct

correct

correcte levering

Overzichtelijk

Ik had een foute bestelling geplaatst. Snel een correctie mail verstuurd, ik kreeg een kredietnota van het fout bestelde artikels Een nieuwe bestelling geplaatst , 2 dagen later werden de juiste buizen en koppelingen geleverd. Bedankt.

Mooi materiaal, snelle service

Mooie buizen, precies op maat. Goed verpakt. Levering volgens afspraak

Prima geholpen

Ik kan alleen maar zeggen prima. Prijs was goed, niet de allergoedkoopste maar op een na. Had goede referenties wat de doorslag heeft gegeven. Eenmaal besteld vlotte correcte levering. Mijn vervolgbestelling zal ik zeker ook Buiskoppelingshop doen.

Flexibel

Ik had verkeerde bestelling gedaan. Dit werd direct gewijzigd en verzonden

Kwaliteitsvol materiaal met een snelle levering.

Degelijk materiaal. Eenvoudig te plaatsen. Correcte prijzen.

Precies geleverd waar ik om vroeg en nog snel ook.

Een kleine opmerking wil ik toch wel maken: je hebt een inbussleutel maat 1/4 (ongeveer 6,5 mm) nodig voor montage. Bitjes voor een schroeftolletje hebben ook deze maat.

Goede kwaliteit, levering volgens afspraak.

Positieve ervaring.

Hele goede Zaak

De spullen die ik besteld heb zijn perfect ,En goed in de lak. Volgende keer weer deze zaak

Snelheid

Snelle levering,makkelijk uitzoeken wat je nodig hebt

Ik heb al 3 keer een kledingrek bij deze winkel gekocht, voor mijzelf en voor anderen. Iedere keer een snelle levering. Rek is eenvoudig in elkaar te zetten en zeer stevig.

Levering volgens opdracht

Bestelling keurig verpakt en snel geleverd zoals besteld.

Perfect op maat en snel geleverd.

De bestelling was compleet, op maat zoals besteld en snel geleverd. Een aanrader voor diegene die snel iets gebouwd willen hebben. In elkaar zetten en klaar.

Uitgebreide keuze met perfecte service

Alle nodige accessoires zijn te vinden. Zeker niet de laatstejaars dat ik hier bestel!

Goede klantenservice

Ik zocht buiskoppelingen om mijn fietskarretje te herstellen en kreeg goede ondersteuning van de klantendienst. Opdracht voltooid.

Goede en snelle services

Komen de afspraken na, en levering is netjes verzorgd en op maat zoals besteld.

Super service

Mijn pakket was verkeerd gelabeld kreeg verkeerde bestelling. Volgende dag stond juiste bestelling meteen op mat. Super snel opgelost. En daarom van mij een sticker op de voorhoofd. Met een 10

Snel en compleet

Vooral fijn dat de buizen op maat gezaagd worden. Nog mooier zou het zijn als ook direct steigerhout op maat geleverd kan krijgen, dan heb je een compleet verhaal dat je bij 1 partij kan halen.

Super Service

Gemakkelijk en overzichtelijke online shop, komen hun afspraken kwa levering goed na!

Great

Goed service

Top klantenservice

Door een probleem bij het bedrijf die de buizen moest leveren ontbrak de helft van mijn bestelling (ze wisten ook niet waar mijn bestelling heen was als ik contact opnam met het transportbedrijf). Na contact op te nemen met de klantendienst van buiskoppelingshop.be hebben ze mij gratis opnieuw het ontbrekende deel van de bestelling verstuurd. Een paar dagen later alles in ontvangst mogen nemen met daarbovenop nog het verloren deel van de bestelling. Na opnieuw de klantendienst hiervan in te lichten hebben ze mij gratis de dubbele buizen laten houden. Top service dus!

Snel en vriendelijk

Makkelijk bestellen via de website en snel geleverd tegen een goeie prijs. Bij afhalen altijd vriendelijke mensen die niet beroerd zijn om even te helpen met het naar de auto te brengen.

Netjes volgens afspraak.

Apart afhaal moment, kwam goed uit omdat ik in de buurt aan het werk was.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK