Ze doen wat ze beloven. Goederen waren binnen opgegeven periode gereed. Iets lastig vinden bij afhalen maar dat komt waarschjjnlijk door mijzelf.

Makkelijk af te halen, gewoon op voorraad. Vriendelijke service!

Mooi product en aardig personeel

Zeer positief

product en afhandeling is goed; website biedt onvoldoende gegevens.

Ik heb buizen, koppelingen etc. besteld en ontvangen voor het maken van een ondersteuning van een zitbank. Wat er nu niet is maar wel wenselijk is dat ik per onderdeel maten zou willen weten. Gedetailleerde maten van buiskoppelingen bijvoorbeeld: diameter gaten, verdere afmetingen etc. Op jullie website kun je bijvoorbeeld uitrekenen wat de lengte van de buizen moet zijn voor een bepaald object. Daar heb je TH Delft voor nodig. Geef svp per buiskoppeling aan hoeveel mm de buis in de koppeling steekt. Voor zover van toepassing.

Geweldige service.

Ondanks ik in mijn bestelling afmetingen door gaf en ik wist dat er zaagwerk aan te pas kwam,kwam mijn bestelling de dag er naar al aan. Alles was op de juiste maat en mijn bestelling was compleet dus kon ik monteren zonder zorgen.

Een snelle service met experten aan het roer!

Vragen worden adequaat en snel beantwoord; bestelling gaat vlot door duidelijke info op de site; snelle levering.

Goeie ervaring

Snel en een fijne samen werkingen

Super, fast order processing & delivery.

TOP EN SNEL GELEVERD

helemaal oke super geregeld dik tevreden

In een woord "Proffesioneel".

Duidelijke en vriendelijke website. Gevonden wat ik zocht, redelijke prijzen en prima keuze. Bestellen, betalen en aflevering "SUPER" En zo hoort het :-)

Zeer snelle levering, en (bijna) volledig correcte bestelling (één onderdeel was dubbel, een ander ontbrekend).

Duidelijk webwinkel en snelle levering

Heel erg goed

Hele goede service van a tot z Ook de prijs is meer dan ok Als je bvb vergelijkt met andere e-shops

Top geregeld alles was goed

Goeie service alles perfect

prima uitleg bij bestelling

bij bestelling enkele punten die voor probleem zorgden bij ontwerp mooi en simpel opgelost door medewerker waardoor alles overzichtelijker is geworden

Snelle en complete levering.

De spullen waren scherp geprijsd, werden netjes en optijd geleverd.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Super. Binnen 1 dag alles op maat in huis.

Overzichtelijk bestellen, alles snel in huis.

Ik kreeg wat ik nodig had

Snelle levering, prima berichtgeving.

geweldig bedrijf

regelmatig bestel ik hier mijn producten, laatst de tafel liverpool gekocht xl uitvoering, supermakkelijk in elkaar te zetten en extra steigerhout voor een bar te maken was ook zeer voordelig, jongens ga zo door !!

Heel ruime keuze. leuke ideen voor toepassing.

sommige onderdelen zijn niet duidelijk op de site bv damwandplaat: is ook diameter 48 mm en is van aluminium. Verbeterpunt: betere omschrijving en meerdere foto's van alle kanten. Als je iets komt ruilen zijn de kosten meer dan bij een order.

Voor onze kliko,s (3 stuks) hebben we een afscherming gemaakt met alum. buizen met buiskoppelingen ,om het uit het zicht te houden van de straat, waarvoor de buiskoppeling shop ongekend vele soorten koppelingen , buizen en accessoires in voorraad hebben, dus dan is het simpel om iets te ontwerpen en uit te voeren.

Erg tevreden

Snel vriendelijk

Gemakkelijk en snel geregeld en geleverd.

We wilde een andere maat buiskoppelingen en konden dit zo omruilen.

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK