Snel en goed geleverd

Mooi product kunnen maken waar we ook een video van gemaakt hebben voor op ons YouTube kanaal De Kluszusjes. Helemaal top. Echt een aanrader

snel en te betalen

gewoon zoals het hoort

opdracht goed opgepakt, goede informatie voortgang bestelling en aflevering

ik ben goed op de hoogte gehouden van het plaatsen van de bestelling tot en met het afleveren.

Goede snelle service

Had zelf verkeerde (groter uitgevallen) koppelingen besteld. Een telefoontje, en ik kon deze gewoon retour sturen en kreeg zonder verzendkosten een nieuwe goede afmeting inclusief de bij de eerste zending vergeten koppeling. Zeer vriendelijke man en heel netjes opgelost.

Alles naar wens

netjes op tijd geleverd... alles in orde

Snelle service en correcte levering.

Ik heb inmiddels een aantal keren iets besteld (ook voor anderen). Alle bestellingen werden correct afgehandeld. Door mij en die anderen wordt met het materiaal een stelling gemaakt voor een winterhoes op de boot.

Prima, duidelijke website, transparante kosten, goede communicatie

Ik had op verschillende websites gekeken, sommige dingen zijn bij de een goedkoper, andere dingen bij de ander. Maar bij andere websites kwamen er vaak nog kosten bij, zoals snijkosten en verzendkosten. Daarop wint de buiskoppelshop. Er werd netjes gecomminiceerd dat de levering iets langer zou gaan duren, en ook de aflevertijd werd netjes aangegeven. Wat er fout ging was dat er niet gelost kon worden omdat ik niet over een heftruck beschikte. Dit is netjes opgelost en zelfs excuses aangeboden. Er werd een nieuwe afleverdatum doorgegeven. Van de (eerste) vervoerder kwam er echter ’s avonds nog een mailtje dat de levering diezelfde avond voor 01.00 uur ’s nachts zou plaats vinden. Dit was wel vreemd maar omdat het al avond was konden we het niet meer checken (geen telefoon nr), en zijn we er voor de zekerheid toch maar voor opgebleven. Op de uiteindelijk leverdag kwam er vooraf geen berichtje meer zoals bij de eerste leverpoging, dan werwarde ons ook een beetje, maar uiteindelijk kwam de levering met een andere vervoerder, Het zou wat verwarring gescheeld hebben als we geweten hadden dat de levering met een andere vervoerder zou komen, zodat we mailtjes vaan de eerste vervoerder konden negeren en vooraf niet dezelfde informartie zouden krijgen. Al bij al heel tevreden, zou opnieuw bij Buiskoppelshop bestellen.

Correct verloop over de volledige lijn.

Correct verloop over de volledige lijn.

elke keer weer top

al veel besteld, bij grote hoeveelheden even bellen en mailen, snelle service

Prima bedrijf prima spullen

Ze doen wat ze beloven

Goed spul

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Erg tevreden

Prima geleverd.

Goed en snel geleverd

2 bestelling en weer perfect geleverd!

Alles in orde , perfect

Geweldige service en prima materiaal

Snelle levering en op tijd Prima materiaal

juiste levering en snelle levering, ook tijdens deze coronatijd.

correcte en snelle levering.

netjes op tijd het juiste product geleverd

prima ervaring voor herhaling vatbaar

De levering was wat later zal ook de rede zijn van corona. Maar de bestelde buis was top zekers een aanrader. Vooral de verzendingskosten waren goed omdat ik maar 1 buis van 6m gekocht hebt. Vriendelijk groeten Jack

Snel gehandeld

Dikke prima.

Ik heb een aantal onderdelen besteld voor het maken van een bureau. Een paar buizen op maat en een aantal koppelingen besteld. De website was duidelijk en bestellen ging simpel. De bezorging was binnen een paar werkdagen. Netjes verpakt. Geen klachten!

Top fijne site

Komen afspraken na en ben zeer tevreden

Snell levering

Precies wat ik besteld heb

Top top top

Besteld toegekomen alles juist snelle bezorging alles pikobello inorde!

Snelle levering+ kwaliteit

Binnen de 10 werkdagen geleverden en kwaliteit materiaal