Kwaliteits producten snel geleverd

Ik heb een aantal contructies gebouwd m.b.v de koppelstukken van Buiskoppelingshop.nl. Ik vind het producten van hoge kwaliteit die altijd keurig ingepakt en snel geleverd zijn geweest. Verder is er een uitgebreid keus in stukken waardoor bijna iedere bedenkbaar ontwerp is te realizeren.

Nette levering en mooi materiaal

De steigerbuizen waren zeer netjes op maat gezaagd en alle onderdelen werden mooi verpakt geleverd. Enkel de bestelde wielspanners ontbraken, maar na mailcontact werden deze de volgende dag al na geleverd! Mijn complimenten voor de mooie service!

Snelle levering en goede kwaliteit

Tot op heden zeer tevreden!

Tot op heden tevreden vlot verlopen netjes geleverd

Goede prijs/kwaliteit en betrouwbare levering

Goede prijs/kwaliteit en betrouwbare levering

Uitstekend!

Perfecte en zeer snelle service. 100% tevreden!

Matig

Beste, Voor niet handige Harry’s zoals mezelf zou ik toch kijken voor een gedetailleerder plan.

Onderlinge contact en levering prima!

Alles is goed verlopen alleen jammer dat de verzending in 2 keer kwam.

goede snelle levering

goede en snelle levering

Snel, goede prijs, service gericht

Was te laat met bestellen, maar kon toch de volgende dag afhalen. Heel fijn !

Zeer prettig

Gebaseerd op mijn eerste ervaring en enige tot nu toe ben ik zeer onder de indruk van de snelheid waarmee ik geholpen werd. Ook de communicatie heb ik als prettig ervaren.

Correct en op tijd geleverd

Correct en op tijd geleverd, qua prijs een stuk goedkoper als in een bouwmarkt, en veel meer keuze in soorten koppelingen en ook evt mogelijkheid om langere buizen te bestellen. Het is ook mogelijk om tegen geringe vergoeding alle buizen op maat te laten zagen. dat scheelt je veel tijd, en je blijft ook niet met rest-stukken zitten. Ideaal!

Niet compleet

Helaas ontbrak één kapbeugel. Deze bij bouwmarkt opgehaald. Wachten op nalevering was géén optie. Aanbevelen doe ik wel maar met waarschuwing.

geen gedoe

bestellen, pro-actief geïnformeerd worden en correcte bestelde spullen krijgen

Alles volgens afspraak geregeld.

Zonder problemen werd een verkeerd besteld onderdeel teruggenomen en een een nieuwe werd direct geleverd.

Perfect geleverd en snel

Goed en mooi bedrijf

Zeer vloeiend

Website waarin alles makkelijk te vinden is, goede voorbeelden. Netjes en vlot afgehandeld en kwaliteit buizen.

Service hoog in het vaandel

Voor een klusje had ik zwarte steigerbuizen nodig met een paar koppelingen. Alleen op de website staat vermeld voor do 14:00 besteld, dan kan je vrijdag afhalen. Ik had gebeld voor mijn bestelling (na 14:00), maar die kon toch die vrijdag opgehaald worden. Top jongens voor de snelle service.

Snelle levering en goede prijs. Ook afhandeling van de order was erg goed. Extra bestelling werd de samengevoegd en transportkosten verrekend.

Prima webpagina en ook nog goed advies

Bij mijn twijfelachtig bestelling hebben ze nagebeld of de bestelling wel juist was. Prima service. De reactie op vragen is ook super snel.

Snelle levering. Tel. ondersteuning prima.

Snelle levering. Tel. ondersteuning prima.

Goed product, ruim assortiment voor een prima prijs

Ze hebben een groot assortiment voor een prima prijs. De service is ook erg goed, Snelle levering.

Zeer positief

Geven alle nodige info Bestelling snel geleverd Alles tip top in orde

Snelle en goede levering

Prima service en prompte bezorging

Goed assortiment

62M Lange Kleiweg