Mooi en correct product, jammer van de levering
Tot tweemaal toe besteld en een mail gekregen dat de track en trace code zou volgen, deze tweemaal niet gekregen. Natuurlijk de eerste maal geleverd als ik niet thuis was. De vriendelijke koerier van de eerste maal heeft moeten staan wachten tot ik iemand kon sturen. Gelukkig belde hij me op en had hij geduld in plaats van terug te keren. De tweede keer om dit scenario te vermijden het adres van mijn ouders gegeven die bijna altijd thuis zijn, hier weigerde de chauffeur (een andere) op te rijden op de oprijlaan met het excuus dat het te smal is, nochtans rijden er twee à drie maal per week vrachtwagens door. Nadat hij in gebrekkig Nederlands uitgevlogen was omdat ik zelf niet thuis was en niet wist of er iemand op dat moment thuis was en omdat hij ook niet wilde wachten, heeft hij het volledige pakket bij de buren afgezet en toen hij mijn moeder, die ik ondertussen reeds gebeld had, zag komen, maakte hij zich snel uit de voeten. ze heeft alle buizen dan met de hand op de oprit moeten naar huis dragen. Over het product zelf heb ik zeker niet te klagen, alles is correct verpakt en er werden bij mij zeker geen fouten gemaakt. Het is enkel jammer dat men zo moet opzien tegen de levering. Voor mij zeker een reden om nog eens na te denken vooraleer ik nog een bestelling plaats.