Wel oke

De haken zijn mooi en compleet echter vond ik het wel raar dat het zonder bescherming alles los in de doos lag...

uitstekende service

Snelle levering, alles klopt

Geweldig! Snelle levering.

Duidelijk overzicht, waardoor ik juiste keuze kon maken.

prima en snelle levering

snelle en complete levering.

Verzendingskosten abnormaal hoog.

Al bij al was alles correct, snelheid van levering etc. Enkel de verzending was enorm duur. Nog nooit eerder meegemaakt met een levering vanuit Nederland.

Snelle levering, prima materiaal

goede kwaliteit en netjes gezaagd

Ik heb hier al vaker gekocht, prettige bijkomstigheid is ook dat je je spullen kunt afhalen

Het zou fijn zijn om bij de kant een klare pakketen een gebruiksaanwijzing mee te leveren, verder alles top.

alles is netjes volgens onze bestelling geleverd.

Mooi en correct product, jammer van de levering

Tot tweemaal toe besteld en een mail gekregen dat de track en trace code zou volgen, deze tweemaal niet gekregen. Natuurlijk de eerste maal geleverd als ik niet thuis was. De vriendelijke koerier van de eerste maal heeft moeten staan wachten tot ik iemand kon sturen. Gelukkig belde hij me op en had hij geduld in plaats van terug te keren. De tweede keer om dit scenario te vermijden het adres van mijn ouders gegeven die bijna altijd thuis zijn, hier weigerde de chauffeur (een andere) op te rijden op de oprijlaan met het excuus dat het te smal is, nochtans rijden er twee à drie maal per week vrachtwagens door. Nadat hij in gebrekkig Nederlands uitgevlogen was omdat ik zelf niet thuis was en niet wist of er iemand op dat moment thuis was en omdat hij ook niet wilde wachten, heeft hij het volledige pakket bij de buren afgezet en toen hij mijn moeder, die ik ondertussen reeds gebeld had, zag komen, maakte hij zich snel uit de voeten. ze heeft alle buizen dan met de hand op de oprit moeten naar huis dragen. Over het product zelf heb ik zeker niet te klagen, alles is correct verpakt en er werden bij mij zeker geen fouten gemaakt. Het is enkel jammer dat men zo moet opzien tegen de levering. Voor mij zeker een reden om nog eens na te denken vooraleer ik nog een bestelling plaats.

helaas waren er maar 5 steren hadden er 10 mogen zijn

Had een order geplaats en besteld . Later mijn eigen bedacht om het van ander materiaal te maken gebeld geen probleem . De volgende dag een credit . En kon de order de volgende dag op halen Top top top

De bestelling konden we snel afhalen

Goed en snel, prima adres.

Goed en snel. Prima service.

snel en goed

snel en alles precies op maat gezaagd

Snel klaar.... en op verzoek nog sneller klaar!

Dit veld is verplicht, maar voor mij niet nodig.....

Te laat geleverd

Speciaal gebeld of het morgen in huis zou zijn. Dat zou het zijn dus gelijk besteld. Bleek zonder verder bericht niet waar te zijn

Fatsoenlijke prijs, vlotte levering en degelijk verpakt; kortom prima!

De levering voldoet geheel aan onze verwachtingen.

snel geleverd

Snel, overzichtelijk

perfect

zeer vlotte en correcte levering

Jammer van de beschadigde buizen

Super snelle levering goeie routing van waar en wanneer de levering is top

Super snelle levering goeie routing van waar

hoge kwaliteit, persoonlijke klantenservice en snelle afhandeling

ze proberen je wensen snel en goed te verwerken en doen hun best om je tevreden te stellen. En kwalitatief hoge producten!

Wat je besteld wordt snel geleverd , moest een nabestelling doen en ook dit hebben ze goed geregeld. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK