Goed product.

Snelle levering goede kwaliteit.

super

altijd snelle levering top geregeld

Uitstekende shop, duidelijk en overzichtelijk en een snelle levering!

Na mijn geplaatste bestelling werd ik direct gebeld dat er twee onderdelen helaas niet voorradig waren. Toch uiteindelijk dezelfde week alles geleverd.! Het belletje mag je als vanzelfsprekend ervaren maar vind het toch erg fijn dat ze je even op de hoogte brengen. Kortom, prima service TOP!

Vlotte levering maar bij terug leveren worden dure onderdelen geweigerd

Ik kon met veel moeite onderdelen die verkeerd besteld waren zelf terug brengen in Rotterdam. Ik kom van Zeeland bij aankomst werden de dure onderdelen gewijgerd omdat er krassen op zouden zitten die zaten er al op bij aankomst 6 stuks in een doos konden tegen elkaar schuren. En de andere onderdelen werden haast met een vergrootglas nagekeken. Toen had ik mijn zakken er van vol en ik heb alles in de doos terug gedaan en ben weg gegaan zo ga je niet met je klanten om maarja je hebt alles al betaald. Ik hoop dat ik de enige klant ben die dit ervaren heeft maar ik zal geen positieve reclame geven over de service. Mij zie je niet meer terug voor volgende projecten . Ik ga wel bij de concurent. Met vriendelijke groet Wil van Doeselaar

goed product en goede Service

beste nogmaals dank voor de goede Service Stefan ullersma vriendelijke groeten patrick Braeckmans

zeer positief

goede service duidelijke webside

Mooie site en snelle levering.

Duidelijke site, waar alles goed te vinden is. Snelle levering en alle producten goed ontvangen. Kortom mooi bedrijf!

Uitztekend

Verkoper nam de tijd om samen uit te zoeken welke koppeling paste voor ons werk.

Makkelijk en snel

Het was erg eenvoudig om van de goede buismaat de juiste spullen te bestellen en te vinden. Snel geleverd... Tevreden.

Goed assortiment voor een eerlijke prijs

Ruim assortiment, prima prijs en snelle levering. De zaagservice is ideaal. Je samengestelde bouwpakket is nu snel en makkelijk in elkaar te zetten.

Prachtige site en heel overzichtelijk.Gemakkelijk bestellen en snel aan huis geleverd.

Overzichtelijk om een keuze te maken.Alles is voorbereid om uw bestelling aan te vragen en je krijgt direct antwword terug.

Zeer goede service en snelle afhandeling van de order!

Zeer goede service en snelle afhandeling van de order!

Goede communicatie ook al gaat er iets fout met de bestelling

zoals omschreven

goede service

tevreden over de geleverde diensten ,problemen worden vlug opgelost.

Snel, correct en goede communicatie

Na een fout door transporteur tijdens levering is er direct de juiste actie genomen om het probleem zo snel mogelijk op lossen. Topservice!!

Zoals beloofd, op tijd en deze keer compleet.

Koppelingen en buizen besteld Koppelingen zijn direct geleverd maar geen nieuws van de buizen, die zijn 3 weken nadien geleverd zonder één bericht dat ze nog gingen geleverd worden

levering was prima

Heb geen lange leveringstijden ervaren. Eerste aankoop en afhandeling was positief.

Correcte levering in korte termij’p

Wat ik zocht heb ik bij jullie gevonden,

Zeer duidelijke site, supersnelle levering en 100% service

Wat ik zocht heb ik snel gevonden, besteld en de volgende werkdag werd het uitgeleverd. De factuur stond op een verkeerde naam (mijn fout) en werd binnen een uur nadat ik er om gevraagd had gecorrigeerd. Top!

Echter, er zat 1 vijsje tekort in mijn bestelling.

Goedkoop en snel geleverd

Zie boven

Goed materiaal

de verzendingskosten zijn Veel te hoog

62M Lange Kleiweg

Rijswijk 2288 GK